Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Neka vaši zubi budu vaš ponos! Platite u Arena estetik centru samo 1500rsd umesto 4000rsd za IZBELJIVANJE ZUBA OPALESENCE GELOVIMA (3 tretmana u jednom dolasku)!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kafe, coca-cole, vina, alkohola, cigareta i lekova, a jako teško uklanjaju. Kada dođemo u određene godine, retko ko od nas ima sasvim bele i blistave zube. Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutelim zubima,  još uvek im možete vratiti belinu savremenom tehnikom svetlosnog izbeljivanja!

Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno sigurna i efikasna.

Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plavo-zelena laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube blagim plavo-zelenim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.

Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim Opalescence gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavo-zelenu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata. Efekti beljenja vidljivi su čak i do nekoliko godina!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata izbeljivanje zuba Opalesence gelovima (3 tretmana od 15 minuta u jednom dolasku)

- Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred

- Iznos od 1500 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.07.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i zakazivanje: 064/40-40-450 ili 011/31-21-860

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Radno vreme Centra: pon-sub 10-20h

- Adresa: Antifašističke borbe 18, lok. 9, Novi Beograd

www.arenaestetik.rs 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Arena Estetik Centar
Antifašističke borbe 18, lokal 9
Beograd
Phone: 011/3121 860

Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.

Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su:
- Uklanjanje mladeža i bradavica
- Botox
- Hijaluronska terapija
- Beljenje zuba
- Epilacija
- Kavitacija
- Lifting tela i lica
- Uklanjanje tetovaža
- Solarijum
- Body Painting
- Masaže 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...