Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Mister Wok-u 230rsd za SLANE PALAČINKE (pečenica, suvi vrat,pavlaka ili šunka,kačkavalj i pavlaka) ILI SLATKE (nutela, plazma+višnje, banane, eurokrem+višnje)!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Jedna od najpoznatijih poslastica na svetu, sigurno su palačinke. Slane, slatke, sa ovim ili onim dodatkom, zapečene u rerni, pržene, pohovane, sa prelivom, u sosu, uvijene... Teško da ima čoveka koji u životu nikad nije probao palačinku! Priznajte ima li lepšeg hedonističkog iskustva od slatko ili slano filovanih palačinki u društvu nekog koga volimo?

Ako i vama ovaj predlog zvuči odlično predlažemo da iskoristite današnju pondu i za samo 230rsd uživate u slanim palačinkama (pečenica, suvi vrat, pavlaka ili šunka, kačkavalj i pavlaka) ili slatke (nutela, plazma, nutela, plazma + višnje, banane, eurokrem + višnje)!

Restoran  Mister Wok je mesto koje svojim kvalitetom, izvrsnom kombinacijom ukusa i ljubaznošću zaposlenih privlači pažnju beogradjana. Ponesite sa vama dobro raspoloženje, a za sve ostalo pobrinuće se ljubazno osoblje.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može preuzeti više  kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata slane palačinke (pečenica, suvi vrat i pavlaka ili šunka, kačkavalj i pavlaka) ili slatke (nutela, plazma, nutela, plazma + višnje, banane, eurokrem + višnje)

- Nije neophodna najava

- Ponuda nije za poneti niti za dostavu

- Konzumiranje je isključivo u restoranu

- Sa priloženim kuponom iznos od 230rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.08.2018.

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon : 064/4747 400 ili 061/2088 458

- Radno vreme:Ponedeljak – Petak od 09 do 23h, Subota – Nedelja od 12 do 23h

- Adresa: Vukova 10, Zemun (preko puta Zemunske bolnice)

 - www.kineskahrana.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kineski restoran Mister Wok
Vukova 10
Beograd
Phone: 064/4747400

Dugogodišnje iskustvo u spremanju kineske hrane ušuškali smo u srce Zemuna na adresi Vukova 10 da sa vama podelimo jedinstvene ukuse savremene kineske kuhinje prilagodjene srpskom ukusu i hranu spremljenu sa mnogo ljubavi.

Posetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu, novim a i starim specijalitetima nase kuhinje. Takođe mozete poručiti i brzu dostavu a naši vozaci će se potruditi da u najkraćem roku budu ispred Vaših vrata, gde god bili u Beogradu. Dobro došli.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...