Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 60evra za RAFTING NA TARI I DŽIP SAFARI KROZ NP SUTJESKA! Smeštaj u drvenim bungalovima na bazi dva noćenja! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Rafting u kanjonu Tare predstavlja spoj nezaboravne avanture i aktivnog odmora koji svako od vas mora bar jednom u životu iskusiti. Zato što pre rezervišite svoju rafting avanturu po ovoj neverovatnoj ceni. A za sve iskonske ljubitelje prirode, koji vole planinarenja i osvajanje novih predela predlažemo baš ovaj aranžman jer on predstavlja savršen spoj: rafting Tarom, džip
safari i hajking kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkog jezera. Videćete predele poslednje prašume u Evropi „Perućice”, njen vodopad Skakavac koji je visok čak 73 m i sa Highlander Timom ćete osvojiti Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi.

Program:
1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama
veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka ”Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok
73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre dolaska na džip safari u NP Sutjeska. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon ručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata:
* Rafting na Tari
* Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
* Dva noćenja u drvenim bungalovima
- Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u vašoj veličini, prsluk za spasavanje i kaciga)
* Taksa za rafting u iznosu od 4,50 evra
* Boravišna taksa
* Takse za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
* Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
* Licencirani skiperi za divlje reke i vodiči za prašumu
* Besplatan parking za vasa vozila

- Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.
- Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:
* Doručak 5 evra
* Ručak 9 evra
* Večera 8 evra

- KUPONI VAŽE SAMO ZA RADNE DANE DO 30.09.2018.

- Sa priloženim kuponom iznos od 60evra plaćate u Kampu Highlander na licu mesta

- Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti raspoloživost kapaciteta -

- Slobodna mesta možete proverit i putem e-maila adrese: highlandertim@hotmail.com

validna do popune kapaciteta.pre kupovine kupona obavezno
proverite raspolozivost kapaciteta u agenciji Fibula Beograd.

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja (radnim danima), a najkasnije do 30.09.2018.

- Prilikom rezervacije obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i rezervacije: +387 65 475 201

- Adresa: Bastasi bb, 73 300 Foča , Bosna i Hercegovina 

www.highlandertim.com

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kamp Highlinder Foča
Bastasi bb, 73 300 Foča/Republika Srpska/BIH
Ostalo
Phone: 38765475201

Kamp Highlander se nalazi 20 km od Foče i samo 5 km od graničnog prelaza Šćepan polje između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Okružen je grabom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani reke Drine.

Lokacija kampa Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili ribolov. To je polazna tačka za ture Nacionalni park "Sutjeska" i Nacionalni park "Durmitor". Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioc i Zelengora su samo neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i Zelengora jezera, tačnije devet njih, kiša Perućica i vodopad Skakavac visine 73 m.


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...