Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salonu Anchhy Beleza u CENTRU grada 450rsd MANIKIR + GEL LAKIRANJE NA RUKAMA ILI NOGAMA! Za nokte na kojima će vam pozavideti!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Mojkupon.rs i salon Anchhy Beleza su vam omogućili da sredite i oblikujete svoje ispucale nokte, uživate u tretmanu koji će vaše ruke učiniti mekšim i nežnijim!

Negovani, zdravi i ukrašeni nokti nisu nikakav luksuz već potreba svake moderne žene! Zato preporučujemo salon Anchhy Beleza gde ćete uživajući u tretmanu i sebi ulepšati dan.

Manikir tretman nije samo tretman za prirodne nokte, nego i za ruke. Nokatna ploča zahteva određenu količinu fleksibilnosti i vlage da podstakne zdrav rast. Veći naglasak je zato na pripremi nokta, kao što su uklanjanje zanoktica i primena raznih krema i ulja u cilju održavanja zdrave ravnoteže ulja na i oko nokta.

Gel lak je revolucionarna tehnologija koja bez turpijanja i oštećenja nokatne ploče omogućava da se lak zadrži na noktima 2 do 4 nedelje. Celi proces nanošenja traje kratko, a efekti traju najmanje 14 dana i nikada se ne skida sa vrhova kao svi lakovi. Nanosi se u jako tankom sloju i zadržava neverovatan sjaj sve do skidanja. Gel lak odličan je za nanošenje na prirodne nokte i ne doprinosi samo lepoti nokta već i njegovom jačanju. Gel lak, pored toga što podrazumeva laku, jednostavnu i brzu primenu, noktu daje prirodni sjaj u roku od samo nekoliko minuta!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata manikir + trajno lakiranje gel lakom u boji na rukama ili nogama

- Ponuda ne važi za french

- Ukoliko imate gel lak na noktima kada dođete u Salon, skidanje gel laka se dodatno naplaćuje

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 450 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon: 069/53 14 050

- Radno vreme: ponedeljak - petak  od 10h do19h

- Adresa: Čumićevo sokače 79

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona! 

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Anchhy Beleza
Čumićevo sokače, lokal 79.
Beograd
Phone: 064/4715932

Salon lepote Anchhy Beleza pruža sve što vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Nalazi u samom srcu grada, u ulici Čumićevo sokače, lokal 79..

Sve usluge u ovom salonu lepote su podređene vašem ulepšavanju, opuštanju i uživanju. Na jednom mestu možete naći kozmetičke usluge koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. 

Usluge:
- nega noktiju (manikir, pedikir, ojačavanje i nadogradnja noktiju...) 
- depilacija (noge, ruke, prepone, nausnice...)
- masaža

Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz Salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.

 

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...