Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite neveravatnih 390rsd ORTODONTSKI SPECIJALISTIČKI PREGLED - ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica (fiksne proteze za decu i odrasle,mobilne proteze,providne folije!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mestu narušavaju i estetiku, ali i utiču na zdravlje usne šupljine. Osim estetike, cilj ortodoncije je rešavanje bolnih stanja temporomandibularnog (viličnog) zgloba, očuvanje funkcije viličnih mišića kao i okolnog zubnog mesa (gingive)!

Teško je znati da li je lečenje potrebno bez pregleda ortodonta jer postoje mnoge anomalije koje obuhvataju:
* nepravilnosti položaja zuba (pacijenti ih najlakše uočavaju jer najčešće zahvataju prednje zube)
* nepravilnosti grupe zuba i nepravilnosti zagrižaja

Vaš stomatolog može lako da primeti anomaliju, na osnovu pregleda stanja svih zuba, analize ortodontskog problema i ortopan snimka, ortodont može okvirno da vam objasni problem i način za njegovo rešavanje..

Neka vaš osmeh zablista u punom sjaju!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata ortodontski specijalistički pregled - ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica (fiksne proteze za decu i odrasle, mobilne dečije proteze, providne folije)

Sa priloženim kuponom iznos od 390rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.07.2018.  

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626

- Radno vreme: pon - pet od 10h - 20h, subota od 10h - 17h 

- Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

www.ortodoncijadrandjelka.com

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Dens in Dente
Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Beograd
Phone: 011/3477103

Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik.

U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.

Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način.

Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata.

Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta.

Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...