Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Preuzmite BLIC KUPON platite 1900 rsd za 8 termina vežbanja AQUABIC plus-a sa Danijelom na 2 lokacije u gradu!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

AQUABIC plus sa Danijelom je model aerobnog vežbanja u vodi  uz muziku. Program koji je prvi put na našim prostorima stvorila i započela prof. Danijela Milenković. Program, pored časova aerobika u vodi sadrži i časove aqua pilatesa, aqua latino i zumbe, aqua kick boxing i spektar aqua fitnes časova sa rekvizitima za vodu. Raznovrsni Časovi čine program interesantnim a suštinski još važnije  da vaša muskulatura uvek na drugačiji način bude angažovana.

S obzirom na sva svojstva koja voda pruža telu i raznoliku koncepciju časova uz redovan dolazak, efekti vežbanja su brzo vidljivi.Kroz praćenje, analize u višegodišnjem iskustu, privatnoj praksi u  realizaciji programa ' AQUABIC plus sa  Danijelom', danas sa pravom tvrdimo da je ovo najbolji rekreativni program gde se za  tri nedelje urednih dolazaka već vide sjajni efekti. Stoga i jeste slogan programa,'Dobar osećaj još bolji izgled!'

Prof. Danijela Milenković  vodi i organizuje program 'Aquabic plus sa Danijelom'.  Diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu kao jedna od najboljih studenata. Tokom magistarskih studija se usavršavala , stvaralac i začetnik je  'AQUABIC-a' u našoj zemlji.Program se deceniju i više realizuje gotovo na svim bazenima u Beogradu. Napisala je rad za Ministarstvo za sport i omladinu na temu 'Aquabic -najpodobniji  program sa zdravstvenim, estetskim i psihološkim efektima za žensku populaciju'. Dugogodišnji je gostujući profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, praktične i teoretske nastave iz oblasti aqua fitnesa. Edukuje se u inostranstvu na seminarima iz oblasti aqua fitnesa. Organizovala je internacionalnu konvenciju pod nazivom 'Aqua & aerobic weekend', dvodnevnu prezentaciju i edukaciju svih aerobnih programa. Poslovno,  dugogodišnja saradnja sa Agencijom za privatizaciju (organizovan Aquabic za zaposlene). Danas su njeni klijenti zaposleni u kompanijama: Coca-Cola, Com-Trade, Uniqa, Jonson & Jonson i drugim.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata 8 termina AQUABIC PLUS vežbanja sa Danijelom 

- Ponuda za Aquabic plus važi samo za dame koje do sada nisu vežbale kod prof. Danijele

- Program " AQUABIC plus sa Danijelom" može se iskoristiti na sledećim lokacijima: 
  1. Klub Royal4 kids, Voždovac, utorak i četvrtak 21h,  
  2. OŠ 20 Oktobar, Nbg, ponedeljak, sreda i petak 21h

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 03.08.2018.

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Neophodno je poneti odštampan Blic kupon

- Radno vreme: pon-pet. od 10h do 20h, sub. od 09h do 16h

- Telefon za informacije: 060/62 26 633


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Aquabic Plus
Zdravka Čelara 14
Beograd
Phone: 060/622 66 33

Program "AQUABIC Plus" je potpuno novi oblik vežbanja u vodi, koji osim časova Aerobika u vodi sadrži i časove Aqua Pilatesa, Aqua Kick-a, Aqua Latino (Zumba) i spektar AquaFitness časova sa rekvizitima za vodu. Voda kao izuzetan faktor uz dobru koncepciju programa vežbanja doprinela je da program sadrži tri osnovna svojstva: Estetsko, vežbanjem uvodi se redukuju masti a savladavanjem otpora vode, oblikuje se celo telo. Zdravstveno ili terapeutsko, voda utiče na bolju pokretljivost zglobova i otklanja bol u zglobovima i kičmenom stubu. Psihološko, voda blagotvorno i umirujuće utiče na ceo organizam, čak i tokom intenzivnog vežbanja, brzo odmara organizam. Raznovrsni časovi uz dobre zvuke muzike čine "AQUABIC Plus" program interesantnim a suštinski znači, uvek na drugačiji način angažovana celokupna muskulatura. Efekti vežbanja su brzo vidljivi.

Program vodi i organizuje prof. Danijela Milenković, kreator i inicijator "Aquabic"-a u Beogradu, sa dugogodišnjim iskustvom vođenja istog na mnogim bazenima u našem gradu. Usavršavala se kroz Magistarske studije i pohađanja seminara u inostranstvu iz oblasti aqua fitnesa. Dugogodišnji je gostujući profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu iz praktične i teoretske nastave aqua fitnesa. " AQUABIC Plus" realizuje na bazenu u Fitnes& Spa klubu "Tonus", ul. Zdravka Čelara 14.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...