Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u CENTRU grada 890rsd za DVOJE ZAPEČENU PILETINU SA PRŠUTOM, KAČKAVALJEM, ŠUNKOM I PEČURKAMA(700g.) + DVE TELEĆE ČORBE + DVA KOLAČA vanila-krem sa prelivom od šumskog voća + GRATIS pecivo!

Kraj
19 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ukoliko želite da sa nekim provedete najukusnije trenutke ili jednostavno, obožavate nova mesta i specijalitete, onda je ovo prava ponuda za vas.

Zašto ne biste obradovali vaše najmilije i iskoristili ovu SUPER ponudu – zapečenu piletinu sa pršutom, kačkavaljem,šunkom i pečurkama za dvoje (700g) + dve teleće čorbe + dva kolača vanila-krem sa prelivom od šumskog voća + GRATIS pecivo i to uz neverovatan popust od 67%!

Prijatan i lep ambijent, uslužno i ljubazno osoblje, širok asortiman jela i bogata karta domaćih i stranih pića su svakako razlozi da ponovo svratite kod njih.

Ne propustite ovu ponudu i prošetajte do restorana MAMMA MIA - nećete se pokajati!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata zapečenu piletinu sa pršutom, kačkavaljem, šunkom i pečurkama za dvoje (700g) + dve teleće čorbe + dva kolača vanila-krem sa prelivom od šumskog voća + GRATIS pecivo

- Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja od ponedeljka do petka od 16h do 21h, vikendom od 14h do 21h, a najkasnije do 31.07.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon: 011/2687-683

- Adresa: Resavska 70, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Mamma Mia
Resavska 70
Beograd
Phone: 011/2687-683

"Mamma Mia" je prvi pravi Italijanski restoran u Beogradu. Od otvaranja 1985. godine, predstavlja kuću prestiža koja neguje ukus dobre kuhinje i kult gostoprimstva, ispunjavajući gastronomske želje gostiju na intercionalnom nivou.

Restoran "Mamma Mia" je proglašen kao najbolji italijanski restoran za 1999. godinu od strane Beogradske privredne komore.

Kuhinja je tipično mediteranska, paste i rižota, bogat izbor salata i bifteka čine samo deo obimne ponude. Ponudu restorana čine i sveža peciva koje se spremaju u restoranu, u peći na drva, iz koje stižu i odlične tanke pice. U restoranu postoji prostor pogodan za razne privatne događaje, a bašta je smeštena u prednjem delu restorana, gde se gosti mogu opustiti i uživati u mnogobrojnim specijalitetima ponude.
Veliki izbor italijanskih, francuskih, španskih i domaćih vina! Za specijalne poznavaoce istančanog ukusa posebno se izdvajaju vina Brunelo i Barolo.

Tiha i prijatna muzika, udobnost i tipična mediteranska jela iz čarobne kuhinje maestra restorana, neodoljiva Barolo i Brunelo vina za najlepše trenutke - sve je tu za one koji žele najbolje.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...