Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u SALONU "DUOMO" u centru grada 990rsd za OPUŠTAJUĆI ANTISTRES TRETMAN CELOG TELA od 70 minuta!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Stres na poslu, sedenje za računarom, nepravilan položaj tela su svakodnevna pojava u životu modernog čoveka. Jedna od najtraženijih masaža je antistres masaža.
Ukoliko želite da se osećate funkcionalno i dobro u svojoj koži priuštite ovu masažu. Nakon ove profesionalne ručne masaže telo je opušteno i preporođeno.  
Antistres masaža podrazumeva kombinaciju terapeutske i relaks masaže celog tela. Pored svog relaksirajućeg efekta na organizam, pomaže u opuštanju od stresa, dovodi do otklanjanja napetosti i utiče na bolna stanja.
Poboljšava imunitet i doprinosi poboljšanju kvaliteta sna. Pri samom izvođenju masaže poseban akcenat se stavlja na ramena , vrat,glavu, dlanove i stopala.
Upotrebom posebnih antistres ulja za masažu deluje kao aromaterapija i stimuliše 72 tačke u organizmu što pozitivno utiče na nervni sistem ,samim tim predstavlja prirodni “lek” za opuštanje.

Mislite na svoje zdravlje...posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: Opuštajući Antistres tretman celog tela od 70 minuta

- Masažu radi profesionalni maser

Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.08.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana:065/448 3 448

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 10h do 21h

- Adresa: Vojvode Brane 1, Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...