Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

DUO MASAŽA-ANTISTRES TRETMAN ZA LEĐA AROMATIČNIM BLATOM VULKANSKOG POREKLA I ULJEM BOROVIH IGLICA u trajanju od 60min plati 2400rsd u LUX studiju NAMASTE na VRAČARU!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Anti-stres tretman za leđa je tretman sa aromatičnim blatom na bazi minerala vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola.

Tretman utiče na opuštanje tela i ima izražen anti-stres efekat, pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima. Tretman je izuzetno popularan jer relaksira nakon dugog sedenja na radnom mestu, što ga u savremenom urbanom okruženju čini jako popularnim tretmanom.

Namenjen je klijentima koji žele psihofizičku relaksaciju, sportistima posle treninga i upalnih procesa mišića, idealan je za aknastu kožu leđa jer ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo i idealan je za predterapeutsku masažu.

Tretman se radi tako što se nanese blato na leđa i stoji 15 minuta upakovan i nakon toga se nanosi specijalan gel koji hladi i pristupa se masaži.
Trajanje tretmana je  60 minuta.

Prepustite se rukama profesionalaca!

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata specijalni anti stres tretman za leđa - DUO MASAŽA aromatičnim blatom vulkanskog porekla i uljem borovih iglica u trajanju od 60 minuta

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2400rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 10.08.2018.

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefoni za informacije i zakazivanje: 011/409 56 49 i 069/26 56 499

- Radno vreme: pon-pet  10h-21h, subota 10h - 16h, nedelja po potrebi

- Adresa: Lamartinova 19/1,  Vačar, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Auto servis Dača pneumatik
Vase Pelagića br.1 Zemun
Beograd
Phone: 060/6110050

Auto servis Dača Pneumatik je novootvoreni servis koji se nalazi u Vase Pelagića br.1, u Zemunu.

U našem servisu nudimo Vam sve vrste usluga vezanih za prodaju, zamenu, čuvanje i popravku pneumatika, za sve tipove putničkih i lakih teretnih vozila. Prioritet našeg servisa je vrhunska usluga, kao i spremnost da izađemo u susret svim Vašim potrebama i zahtevima.

Pored dugogodišnjeg iskustva u poslovima vezanim za gume, naše stručno i profesionalno osoblje poseduje Michelin i Pirelli sertifikate, koji su stečeni na obukama koje ove renomirane kompanije organizuju u inostranstvu.

Sa željom da Vam omogućimo siguran i udoban put, auto servis Dača Pneumatik nudi Vam sledeće vulkanizerske poslove:
-Montaža i demontaža guma
-Balansiranje guma na čeličnim i aluminijumskim felnama
-Popravka i krpljenje guma
-Servisiranje i balansiranje čeličnih i aluminijumskih felni
-Provera pritiska u gumama
-Čuvanje guma van sezone

Zahvaljujući velikom iskustvu u obavljanju vulkanizerskih poslova, auto servis Dača Pneumatik pruža Vam sve vulkanizerske usluge vrhunskog nivoa kvaliteta. Naš stručni kadar koji poseduje Michelin i Pirelli sertifikate za obavljanje vulkanizerskih usluga, vrši zamenu svih vrsta i tipova guma, kao i balansiranje guma na najsavremenijim mašinama, koje svim korisnicima naših usluga garantuju udobnu vožnju i siguran put.

Ukoliko imate problem sa smeštajem pneumatika van sezone kada se oni upotrebljavaju, auto servis Dača nudi Vam uslugu smeštaja guma.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...