Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u stomatološkoj ordinaciji Bojić 500rsd STOMATOLOŠKU USLUGU PO IZBORU (jednopovršinska plomba, lečenje jednog kanala, bezbolno vađenje zuba, kiretaža jednogđepa ili uklanjanje kamenca)!

Kraj
15 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja, normalnog funkcionisanja organizma i izvor zadovoljstva svakog čoveka. Zdravlje zuba je stvar na koju često zaboravljamo ili koju jednostavno zapostavljamo. Hrana, duvan, piće samo su neki od faktora koji negativno utiču na stanje i zdravlje zuba i koji uzrokuju stvaranje naslaga koje potom vrlo nepovoljno utiču na same zube. 

Iako kod zubara niko ne ide rado, svi koji ih redovno posećuju žive u dobrom raspoloženju i sa osmehom na licu. Zato prevaziđite svoje strahove od zubara i posvetite se savesnoj nezi svog osmeha. Izaberite jednu od ponudjenih stomatoloških usluga: plombiranje jednog zuba (jednopovršinska plobma) ili lečenje jednog kanala ili kiretažu jednog paradontalnog đepa ili ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba ili bezbolno vadjenje zuba sa duplom anastezijom.Navedenim uslugama možete unaprediti svoje oralno zdravlje, zaštititi se od nastanka karijesa, gubitka zuba, i sačuvati svoj osmeh i svoje zdravlje u dugom vremenskom periodu. 

Obezbedite sebi zdrav i blistav osmeh!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih usluga

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:

* plombiranje jednog zuba (jednopovršinska plomba) ili 

* lečenje jednog kanala ili kiretažu jednog paradontalnog džepa ili

* ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba ili

* bezbolno vadjenje zuba duplom anestezijom.

Sa priloženim kuponom iznos od 500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.07.2018

 - Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 065/4511 111, 011/4135 131 

- Radno vreme: pon - pet od 10h - 19h,subota od 10h - 15h 

- Adresa: Durmitorska 3a, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona! 

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Bojić
Durmitorska 3a Beograd
Beograd
Phone: 011/4135 131

Blistav osmeh i zdravi zubi su ono što prvo primećujemo kod svakog pojedinca!

U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Bojić nudi Vam široku paletu usluga na jednom mestu, koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, različitih specijalizacija, pokrivamo širok spektar usluga od dečije i preventivne stomatologije do hirurgije i ortodoncije.

Prilikom rada u našoj moderno opremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u strogom centru Beograda, koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem. 

Oprema koju koristimo je savremena, a ono što je izuzetno važno i nama a i našim pacijentima jeste da se sterilizacija obavlja u autoklavu poslednje generacije i standard Evropske Unije.Tako da možete biti sigurni da kod nas ne postoji mogućnost ni najmanje infekcije. 

Posetite nas i uverite se u kvalitet, stručnost i pre svega odgovornost prema svemu što radimo, a sve u svrhu zdravlja vaših usta i zuba. Radno vreme: ponedeljak-petak od 10 do 19h, subota od 10 do 15h, nedelja je neredna.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...