Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati 3900rsd za HOLTER PRITISKA i EKG-a u JEDNOM NOŠENJU! Najnovija tehnologija u ordinaciji dr Baltić u Zemunu! Popust 57%!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Godine života, način života, genetske predispozicije su sve uzroci da možda steknete neke od kardiovaskualrnih bolesti. Redovna zdravstvena kontrola i pravovremena dijagnostika u mnogome pomaže ranom otkrivanju bolesti ali i njenom ublažavanju.

Najsigurniji metod dijagnoze problema rada srca je holter EKG i holter pritiska!

Ordinaciji dr Baltić je opremljena najnovijim apartom na našem tržištu - HOLTER EKG-a i HOLTER PRITISKA u jednom nošenju. Mnogo je komotnije za pacijenta, nema vođenja dnevnika, mogućnost poređenja dinamike krvnog pritiska i srčane akcije praćene holterom.

Ovaj aparat će u jednom nošenju prikupiti i dati sve potrebne odgovore vašem doktoru a kasnije uz njegovu analizi i vi ćete saznati kakva je prava slika rada vašeg srca. Holter se može nositi 24h ili 48h u zavisnosti od potrebe monitoringa vašeg srca, kako vaš lekar predloži. Nošenje holtera je potpuno bezbolno a predlaže se njegovo korišćenje u situacijama detaljne dijagnostike prilikom otkrivene izražene aritmije srca - osećaja lupanja srca, preskakanje srca, bolova u grudima, analiza rada elektrostimulatora srca odnosno, ugrađenog pejsmejkera, visokog ili niskog pritiska ili pritiska koji često ide gore-dole.

Nošenjem holtera niste spustani ni u kojem smislu osim kupanja. Možete obavljati svakodnevne poslove, sve što inače radite svaki dan – odlazak na posao, bavljenje fizičkom aktivnošću, spavanje, uzimanje redovnih medikamenata i navikama - pušenje, pijenje kafe, kako bi nalaz Holtera bio realan.

Nemojte zanemarivati svoje zdravlje jer samo zdrava osoba može biti srećna i dugovečna!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata holter kravnog pritiska i holter EKG-a u jednom nošenju

* Najsavremenija tehnologija

* Bez vođenja dnevnika aktivnosti

* Veći broj informacija o srčanoj aktivnosti   

Sa priloženim kuponom iznos od 3900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti do 14.07. i od 16.08.2018. 

- Ordinacija neće raditi zbog godišnjih odmora od 15.07. do 15.08.2018.

- Neophodna je najava unapred

 - Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/373 90 45, 060/52 00 533, 065/520 78 78

- Radno vreme: pon-pet od 11-19h, subotaod 10-17h

- Adresa: Bežanijska 5, Zemun

- www.drbaltic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička ordinacija Dr Baltić
Bežanijska 5, Zemun
Beograd
Phone: 011/3739045

Mi smo mlada specijalistička ordinacija, osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.

Dr Snežana Baltić je poverenje svojih istaknutih kolega zadobila predanim radom u dosadašnjoj karijeri, koji su zato i pristali da pružaju konsultantske usluge iz drugih grana interne medicine – kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i nefrologije.

Pomoć i vidanje, a ne „samo“ lečenje, su ono što je naša najbitnija obaveza i želja.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...