Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati 1600rsd za 3D ULTRAZVUČNI PREGLED ZA TRUDNICE + ginekološki pregled u SGO VIVA-BJK! Popust 68%!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

U današnje vreme trudnoća ne može da se zamisli bez ultrazvučnog pregleda, a sve više roditelja odlučuje se za pregled na 3D ultrazvučnom aparatu.

Roditeljima se dopada što se na ekranu prikazuje figura bebice koja može da se gleda iz bilo kojeg ugla. U određenim situacijama ovaj pregled znatno olakšava analizu spoljašnjeg izgleda ploda, u bilo kojem periodu trudnoće. Prednost ovih aparata jeste i snimanje određenih detalja koji kasnije mogu da se analiziraju u tri dimenzije i bez prisustva pacijentkinje.

Ova vrsta ultrazvuka se primenjuje da bi se odredila veličina bebe i gestacijska starost trudnoće, kao i da bi se ustanovio potencijalni problem. Sa 3D ultrazvukom roditelji mogu da vide osmeh bebe, mahanje, sisanje palca, češkanje. Činjenica da se slika bebe može videti mnogo jasnije i realnije čini ovaj ultrazvuk dragocenim i neophodnim. Lekari su primetili da, kada majka uspostavi vezu sa svojom još nerođenom bebom, više vodi računa o sebi i o bebi.

Vodite računa i doživite poseban doživljaj!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedanu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhata ulatrazvuk za trudnice 3D + ginekološki pregled

Sa priloženim kuponom iznos od 1600rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 30.07.2018.

- Neophodna je najava unapred

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/316 70 21

- Radno vreme: pon-pet 10-21h, subota 09-14h

- Adresa: Dr. Nedeljka Ercegovca 34a, Zemun (Kalvarija)

- www.ginekoloskaordinacijaviva.inc.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička ordinacija iz ginekologije i akušerstva VIVA-BJK
Dr. Nedeljka Ercegovca 34a
Beograd
Phone: 011/316 70 21

Ordinacija Viva je privatna medicinska praksa specijalizovana za dijagnostiku i lečenje iz oblasti GINEKOLOGIJE. Nalazi se na adresi Dr. Nedeljka Ercegovca 34a, Zemun (Kalvarija).

Specijalistička ginekološka ordinacija "viva" osnovana je 2004. godine. Vlasnik ordinacije je Profesor Dr Atanasije Tasa Marković, specijalista ginekologije i akušerstva.

Ordinacija "VIVA" pruža kompletne usluge dijagnostike iz oblasti ginekologije, ginekološke onkologije, perinatologije, i rane dijagnostike genetskih anomalija ploda i laserske intervencije.

Stručni tim čine doktori koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i zavidne rezultate ostvarene u dijagnostici i lečenju iz oblasti ginekologije:
Profesor Dr Atanasije Tasa Marković - specijalista ginekologije i akušerstva
Dr Biljana Kovačević (konsultant) ginekolog - akušer – citolog


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...