Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u SO SPIRIDON 1290rsd za TRI ULTRAZVUČNA PREGLEDA LEKARA INTERNE MEDICINE: UZ štitaste žlezde, UZ abdomena i UZ male karlice-žene ili prostate-muškarci!Popust 86%!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Zdravlje je naše najveće bogatstvo! Svi to vrlo dobro znamo, ali retki su oni koji o njemu zaista vode računa na pravi način. Redovni i sistematski pregledi su prava prevencija za sve bolesti.

Zato smo za vas pripremili tri ultrazvučna pregleda lekara interne medicine (UZ štitaste žlezde, UZ abdomena UZ male karlice-žene ili prostate-muškarci) i to uz fenomenalan popust od 86%!

Kod svih ovih organa pomoću ultrazvuka možemo otkriti da li se radi o zapaljenskim ili metaboličkim promenama naravno uz laboratorijske analize. Takođe možemo otkriti da li na ovim organima postoje tumorske mase.

Ne dozvolite da čekate poslednji trenutak za rutinske analize. Zdravlje je na prvom mestu i nema cenu!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata tri ultrazvučna pregleda lekara interne medicine (UZ štitaste žlezde, UZ abdomena i UZ male karlice-žene ili prostate-muškarci sa izveštajem)

Sa priloženim kuponom iznos od 1290rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 28.07.2018.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 063/37 70 42

- Radno vreme: pon-pet od 09-19h

- Adresa: Klare Cetkin 25,Novi Beograd

- www.spiridon.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička ordinacija interne medicine
Klare Cetkin 25
Beograd
Phone: 063/377042

Specijalistička ordinacija interne medicine SPIRIDON uspešno radi za svoje pacijente od 2001 godine.

Poverenje ordinaciji Spiridon i Dr Slavici Vuković specijalisti interne medicine, je između ostalih ukazala i Ambasada Republike Austrije u Beogradu koja ju je imenovala za lekara od poverenja.

U ordinaciji se mogu obaviti dijagnostički pregledi i procedure kao i ambulanto lečenje pacijenata. Takođe je moguće zakazati i kućne posete za bolesnike koji nisu u mogućnosti da dodju do ordinacije.

Veliki broj aktivnosti usmeren je ka preventivnom radu u smislu sistematskih i redovnih pregleda, savetovanja o pravilnoj ishrani, dijetalnim režimima u okviru određenih stanja i bolesti, adekvatnim fizičkim aktivnostima koje se individualno procenjuju i preporučuju.

Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...