Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Zavodu Egzakta Medika 2500rsd za KARDIOLOŠKI PREGLED SA UZ SRCA,EKG, SPIROMETRIJU,PULSNU OKSIMETRIJU! b

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Šta je ultrazvuk srca i kako to izgleda?

Ultrazvuk srca (ehokardiografija) je dijagnostička metoda koja koristi ultrazvučni talas za vizuelizaciju srčanih struktura. Izvodi se posebnom sondom koja se prislanja i pokreće preko prednjeg zida grudnog koša, te se ova metoda stručno zove transtorakalni ultrazvuk srca. Metoda je neinvazivna, bezbolna, pre pregleda nije neophodna posebna priprema, nema štetnih dejstava i može se primenjivati u najranijoj životnoj dobi.

Ovom vrstom pregleda dobijaju se značajni podaci o morfologiji i funkciji srčanog mišića, srčanih zalistaka, dimenzijama srčanih šupljina i brzini protoka krvi.

Prilikom dolaska u naš Zavod Egzakta Medika prijateljsko osoblje će Vas dočekati i pozdraviti. Osoblje će od Vas tražiti da im date određene lične podatke, kao i neki dokument poput lične karte radi potvrde Vašeg identiteta. Osoblje može od Vas takođe tražiti i podatke o tome koji je razlog Vašeg pregleda.

 

Zatim će Vas ispratiti do ordinacije za ultrazvučne preglede. Ordinacija će biti osvetljena, a u njoj će se nalaziti krevet za pregled pacijenata kao i ultrazvučni aparat. Lekar koji vrši ultrazvučni pregled srca će Vam pre samog pregleda postaviti nekoliko pitanja o razlozima zbog kojih radite ovaj test, da li ste ga nekada ranije radili i slično. Pored ovoga ukoliko imate neku prethodnu medicinsku dokumetaciju doktor će je pregledati. Nakon toga obično će Vam doktor dati kratko objašnjenje o izvođenju procedure.

Zamoliće Vas zatim da skinete odeću do struka. Ukoliko Vam je potrebna pomoć, pomoći će Vam da se popnete na krevet za pregled i zamoliće Vas da legnete na levi bok, stavite levu ruku pod glavu, a desna ruka bi trebala da Vam bude opružena niz telo.

 

Tada će se ugasiti svetlo kako bi lekar koji izvodi ultrazvuk srca mogao bolje da vidi monitor ultrazvučnog aparata.

 

Doktor će staviti ultrazvučni gel na sondu (transdjuser). Sonda emituje i prima bezazlene ultrazvučne talase. Gel omogućava da ultrazvučni talasi prođu kroz zid grudnog koša te na taj način omogućava da se ''vidi'' Vaše srce. Nakon toga doktor će početi da prikuplja ultrazvučne slike i zvučne zapise tako što preciznom i utrvđenom metodologijom pomera sondu po grudnom košu. Lekar vidi ove slike na monitoru ultrazvučnog aparata i pravi snimke srca iz različitih pozicija. Tokom snimanja možda će od Vas tražiti da promenite poziciju ili da zadržite dah. Ove promene položaja i disanja omogućavaju lekaru da zabeleži slike najboljeg kvaliteta. Lekar će u određenim trenucima morati da izvrši umeren pritisak sondom na kožu kako bi poboljšao prenošenje ultrazvučnih talasa. Ukoliko ovo postane isuviše neprijatno slobodno možete skrenuti pažnju doktoru na to.

 

Trebalo bi da se trudite da ostanete mirni i tihi tokom trajanja pregleda. Sam pregled traje oko 20 minuta do pola sata. Često se dešava da lekar prokomentariše ili diskutuje o nalazu sa drugim lekarima dok ste Vi još uvek u istoj prostoriji. Ovo ne treba da Vas zabrinjava, zato što je snimanje srca vrlo tehnički zahtevno pa se oni koji se bave ovom metodom vrlo često oslanjaju i na savete drugih kompetentnih stručnjaka.

Ponuda obuhvata:

-        Kompletan pregled lekara specijaliste interne medicine – kardiologa sa EKGom i merenjem krvnog pritiska

-        Ultrazvučni pregled srca

-        Pulsna oksimetrija (merenje saturacije kiseonikom)

-        Spirometrija (merenje plućne funkcije)

Telefoni za zakazivanje:

-       011/219-00-59

-       065/261-55-44

-       011/261-55-44

Adresa Zavoda „Egzakta Medika“ je 22. oktobra 16, Zemun.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata:

Kompletan pregled lekara specijaliste interne medicine – kardiologa sa EKGom i merenjem krvnog pritiska

- Ultrazvučni pregled srca

- Pulsna oksimetrija (merenje saturacije kiseonikom)

- Spirometrija (merenje plućne funkcije)

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 26.08.2017.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Zavod i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 011/219-00-59 i 011/261-55-44 i 065/261-55-44

- Radno vreme: Pon-Pet 08-21h i Sub 08-17h

- Adresa: 22. oktobra 16, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Egzakta Medika
22. oktobra 16, Zemun
Beograd
Phone: 011/2190059

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Egzakta Medika koja se nalazi u Zemunu u ulici 22. oktobra br 16.

Kod nas rade zaposleni: internista-kardiolog, oftalmolog, otorinolaringolog i ginekolog. Dragoceni saradnici sa znanjima i velikim iskustvom svako ponaosob u svojoj oblasti medicine, dragi ljudi kojima Zavod ukazuje ne samo veliko profesionalno poverenje u lečenju pacijenata, već i zadatak takvog oblikovanja profila Zavoda koji će uspostaviti i unaprediti njene dobru poziciju u sistemu zdravstvene zaštite građana u Zemunu, Beogradu, pa i Srbiji u celosti.
Takođe rade kada je to potrebno i medicinski opravdano, bilo po zahtevu lekara bilo po zahtevu samih pacijenata, brojni poznati i priznati lekari specijalisti , kolege konsultanti iz srodnih oblasti medicine.
Osnovni cilj našeg Zavoda EGZAKTA MEDIKA jeste da bude mesto gde će se pacijenti osećati kao uvaženi ljudi, koji se primaju i slušaju sa najvećom pažnjom, gde se njihovi zdravstveni problemi rešavaju stručno, racionalno i efikasno. Za ispunjenje tog cilja smatramo da je bitna međusobna saradnja i komunikacija u dijagnostici i mogućoj neinvazivnoj terapiji, kao i preporuke po pitanju dopunskih specifičnih dijagnostičkih i terapijskih procedura. Iz tih razloga, kriterijumi za izbor lekara koji rade u Zavodu, bilo kao stalno zaposleni ili kao konsultanti, je da se radi o lekarima sa bogatim profesionalnim iskustvom, pacijentima koje prate i poznaju već dugo, kao i saznanjem da se međusobno poznaju, profesionalno sarađuju i lično se uvažavaju.
Moguće je obaviti brojne dijagnostičke preglede, počev od ozbiljne i dobro organizovane laboratorije, ultrazvučne dijagnostike: srca, stomaka, štitne šljezde, karlice , ks sa kolor doplerom , ginekološkog ultra zvuka, spirometrije, audiometrije i timpanometrije, kompjuterizovanog vidnog polja itd. Aparati sa kojima Zavod raspolaže su moderni atestirani uređaji, na kojima je potpuno bezbedno obavljati preglede, pre svega za pacijente, ali i za lekare.
Moguće su i standardne reumatološko fizijatrijske i dermatološke terapijske procedure, danas kod nas ređe prisutne, a vrlo značajne konsultacije kliničkog psihologa, ali jedinstvena i prvi put u Zemunu uvedena slana soba u terapeutske svrhe.
Procenjujući značaj i posebno veliko interesovanje za teme i probleme savremenog života i nesnalaženja pojedinca ili grupa koje dovode do pojedinačne ili grupne patologije, Zavod je organizovalo besplatna psihološka savetovališta, koja u obliku okruglog stola vodi klinički psiholog.
Osim dijagnostike i lečenja, Zavod značajan akcenat, znači marketinške aktivnosti i konkretan medicinski rad, usmerava na promociju zdravlja i preventivne preglede populacije, kao najboljem načinu sprečavanja oboljevanja i ranog otkrivanja predispozicije i početnih formi bolesti.
Konkretno, kao usluge definisali smo više vidova odnosno nivoa preventivnih dijagnostičkih pregleda ili paketa pregleda, određujući se prema značaju, učestalosti ili dobi populacije. Planiramo da rezultate tih pregleda, osim što ih prezentujemo svakom pojedincu u vidu sintetizovanog zaključka, povežemo, uporedimo sa podacima iz literature i učestvujemo ili sami organizujemo stručne sastanke u okviru KME i verifikujemo opšte zaključke doprinoseći time obogaćivanju znanja i sposobnosti naših lekara i savremenoj medicinskoj praksi na jednom višem nivou, u cilju da populacija na ovim prostorima bude zdravija i bolja. Rad Zavoda na preventivnoj zdravstvenoj zaštiti smatramo svojim visokim ciljem i prioritetnim zadatkom.

 

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...