Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Sa BESPLATNIM KUPONOM platite samo 4900rsd umesto 9900rsd za RADIOTALASNO UKLANJANJE SUNČANIH i STARAČKIH FLEKA (KERATOZA i MELAZMI) na koži lica i tela!

Kraj
2 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Šta je RADIOTALASNA HIRURGIJA?
Radiotalasna hirurgija je izuzetno efikasna metoda gde se - radiotalasima izaziva rezonantno (satreperivo) kretanje molekula ćelijske tečnosti, odnosno njihovo ubrzanje (rotiranje) do te mere da - unutar same ćelije dolazi do povišenja temperature i isparavanja tečnosti eliminacije ćelije - za razliku od termokauterizacije ili LASERA, gde se toplota dovodi spolja i vrši spaljivanje čitave ćelije - što je agresivno i nepreciznije. Ovom metodom - ako se stručno izvodi - promene na zdravom tkivu oko mladeža, bradavice, fibroma, seboroične keratoze i slično, mere se mikronima (mikron je hiljaditi deo milimetra).

Aparat koji se koristi na našoj poliklinici pripada najnovijoj generaciji radiotalasnih aparata i u mnogim svojstvima prevazilazi LASERSKE aparate slične ili iste namene (preciznost u dubinu, zarastanje bez ožiljka, bezbednost i brzina izvođenja intervencija).

Seboroična keratoza
Seboroična keratoza je poznatija pod nazivom sunčana ili staračka keratoza. Neko ih još naziva staračkim flekama, međutim kako se javljaju i kod mlađih osoba ovakav naziv nije odgovarajući. Radi se o papilomatoznim benignim tumorima epidermisa građenih od epitela i strome koji su raspoređeni u pravilnom odnosu. Relativno su česte promene na koži koje se susreću u - srednjoj i starijoj životnoj dobi kod osoba oba pola obično posle pedesete godine života, mada postoje i juvenilni oblici (kod adolescenata) koji nisu tako retki. Promene su obično multiple, retko pojedinačne, često simetrično raspoređene u seboroičnim predelima lica, grudi i leđa, ali i na koži abdomena i velikih pregiba.

Kako izgledaju?
U početku su to okrugle i ovalne makule, jasno ograničene, žućkaste i mrke boje i somotaste površine. One se postepeno pretvaraju u uzdignute, papilomatozne tvorevine  prečnika i do dva, tri centimetra. Često se fina somotasta površina vremenom kod starijih promena pretvara u uzdignute bradavičaste tvorevine grubo zrnaste i hrapave površine, često prekrivene masnim keratinskim masama, skramom koja se lako skida. Promene od mekših i bledo žućkastih vremenom prelaze u tvrde mrke do mrko crne promene, veličine od nekoliko milimetra do nekoliko santimetra. Često se na njima vide multipli folikularni hiperkeratotski, sivi ili crni čepovi. Melanin može biti prisutan u svim slojevima epitela, ali ga najčešće ima u bazalnom sloju. Baza im inače nije infiltrovana pa se lako odvajaju od podloge. Hiperplastične resice koje prodiru u dubinu ove keratotične promene dele keratozu na režnjeve tako da sa prisutnim melaninom često navodi pacijenta da sumnju, da se radi o mladežima.To je često razlog za odlaganje intervencije, pa se novi elementi - neprekidno javljaju, a stare promene - uvećavaju, što će svakako otežati njihovo kasnije otklanjanje i kozmetski efekat same intervencije učiniti lošijim. Maligna transformacija keratoza je izuzetno retka, ali spontanog povlačenja - nema.
Često su seboroične keratoze kod žena lokalizovane u predelu ispod samih dojki, praćene svrabom, crvenilom, sa kasnijom maceracijom i sekundarnom infekcijom pogotovo u letnjim mesecima kod pojačanog znojenja i kod osoba sa viškom kilograma. S obzirom na njihovo širenje i stalno uvećanje broja, došlo se do zaključka da u njihovom nastanku kao i kod mekih fibroma ulogu verovatno ima HPV (humani papiloma virus) udružen sa hormonskom uticajem.
Sama dijagnoza se u najvećem broju slučajeva lako postavlja. Kod prelaznih oblika, koji su retki - potrebna je PH verifikacija.
Lečenje se u najvećem broju slučajeva preduzima iz kozmetskih razloga, ali sa pravom, jer su promene odbojnog i neprijatnog izgleda. Do sada je kao terapijski izbor lečenja bio tečni azot. Međutim, broj tretmana i nemogućnost uklanjanja tvrdih i masivnih keratoza je tečni azot stavio u drugi plan. Kada su u pitanju mehaničke metode onda se krenulo sa eletrokauterom i kiretiranjem specijalnom oštrom kiretom. Pošto baza ovih promena nije infiltrovana, pomenutim metodama se lako povređivao upravo taj - bazalni sloj odakle kreće epitelizacija odnosno ožiljavanje, pa je to upravo i bio razlog zašto su ožiljci nakon pomenutih intervencija bili ružni.
Stoga se opet zbog svojih rezultata kao metoda izbora nameće Radiotalasna hirurgija.

Zašto su radiotalasi frekvencije 4MHz najbolje rešenje za uklanjanje keratoza?
Lateralno oštećenje tkiva manje od deset mikrona i specijalni nastavci omogućavaju skidanje promene bez obzira na njenu starost i veličinu bez oštećenja - bazalnog sloja- a to znači bez ožiljka ili sa jedva primetnom reakcijom kože.
Uklanjanje se radi u lokalnoj anesteziji u jednom aktu - lokalizovanom vaporizacijom promene - uz istovremenu brzu epitelizaciju odnosno zarastanje iz netaknutog bazalnog sloja sa odličnim kozmetskim efektom.

Solarna keratoza (Keratosis actinica) zaslužuje posebnu pažnju jer nekad predstavlja prekancerozno stanje i zahteva odgovoran dijagnostički i terapijski pristup.
Dominantan faktor kod nastajanja ovih promena je stalno izlaganje suncu. Nalazi se na fotoeksponiranim mestima (čelo, nos, obrazi, ušne školjke, spoljašnje strane podlaktice i nadlaktice). Vide se kao eritematozne ploče iznad nivoa kože, veličine od nekoliko milimetara do dva centimetra. Oko pomenutih promena - koža je izmenjena po tipu seboroične keratoze. Uklanjanje je na isti način kao i kod seboroične keratoze (radiotalasna metoda), sa tim što se dobijeni materjal obavezno pošalje na patohistološku analizu jer u 20% slučajeva solarna keratoza prelazi u - spinocelularni karcinom.
Kozmetski efekat posle radiotalasne intervencije je odličan, a  PH pregled nam daje uvid o kakvoj se promeni tačno radi i o eventualnom prisustvu kancerogenih ćelija.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata radiotalasno uklanjanje sunčanih i staračkih fleka (keratoza i melazmi) na koži lica i tela

- Ponuda se odnosi na 1. keratozu ili 1. melazmu veličine do 2,5 cm

Sa priloženim kuponom iznos od 4900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezna je najava 3 dana unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 069/73 75 00 i 060/73 33 777

- Radno vreme: 10-19h

- Adresa: Takovska 5, Beograd i Bulevar Oslobođenja 267, Beograd

- www.nanoklinika.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Nano Klinika BRANT
Takovska 5
Beograd
Phone: 060/7333777

Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za ESTETSKU HIRURGIJU, RADIOTALASNU HIRURGIJU i ESTETSKU STOMATOLOGIJU na Jugoistoku Evrope - koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU, a to znači primenu - NANO-IMPLANTATA, NANO-FILERA, NANO-BIONIKA u Estetskoj hirurgiji i NANO-KOMPOZITNIH estetskih plombi, NANO-ZUBNIH IMPLANTA, NANO-BIOTech PARADONTALNIH FILERE i NANO-BIOTech koštanog tkiva u Estetskoj stomatologiji i Oralnoj hirurgiji. Primena vrhunske tehnologije donosi - NOVI KVALITET pruženih usluga, pogotovo kada je udružena sa ZNANJEM i VEŠTINOM naših doktora. NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u - NANO dimenziju. Atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti stvoreno je niz kompozitnih materijala dizajniranih da imaju zadivljujuće osobine koji pripadaju generaciji SMART (pametni) proizvoda! Na našoj Klinici koristimo niz tih najnovijih SMART proizvoda i materijala najpoznatijih svetskih brendova stvorenih u medicinske svrhe!

Nano Klinika BRANT je preko MINATEC-a, najvećeg razvojnog centra za Mikro-Nano-Tehnologiju u Evropi (EU) smeštenog u Grenoblu - neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji, mikrotehnologiji, biotehnologiji i njihovoj primeni u Estetskoj medicini, Estetskoj hirurgiji i Estetskoj stomatologiji.

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...