Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 3190rsd u LUX VILLI MYSTIQUE SA 4* NA DEDINJU ZA NOĆENJE ZA 2 OSOBE LUX U APARTMANU SA ĐAKUZIJEM!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Provedite nezaboravno veče sa dragom osobom u lux apartmanu sa đakuzijem u villi Mystique sa 4* NA DEDINJU. Vila ima jedanaest soba, jedan apartman i etno restoran. Zgrada Ville je izgrađena početkom 20 veka i 2012. potpuno renovirana. Svaki detalj vile pažljivo je osmišljeni. Vila raspolaže sa 11 luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima: kupatilo, LCD TV, sef, klima uređaj, mini-bar, telefon, kao i besplatan bežični internet velike brzine. Nalazi se u mirnom i elitnom kraju grada. Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar, Titov muzej, Jugoslovenski muzej, kao i Muzej afričke umetnosti.   Doručak je na bazi švedskog stola.  Vreme prijave u hotel je: od 14h  Vreme odjave iz hotela: do 12h  Doručak se poslužuje: od 07:00-10:00h  Dobrodošli! 

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata  noćenje za dvoje u apartmanu sa đakuzijem

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3190rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Boravišna taksa naplaćuje se po osobi po danu za goste koji nisu iz Beograda 151 din!

 - Osiguranje 125 din po osobi po danu.

- Obavezno je zakazivanje unapred!

 - Kuponi mogu da se spajaju

 - Pre preuzimanja kupona proveriti raspoloživost slobodnih kapaciteta

 - Rezervacije se vrše na telefon 060/6824224 ili na sales@villamystique.com

 -Ukoliko ste sprečeni da dođete u zakazanom terminu, neophodno je najmanje 3 dana unapred otkazati rezervaciju inače će se kupon računati kao iskorišćen!

 - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 21.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon: 060/6824224

- Radno vreme: od 00-24h

- Adresa: Vajara Đoke Jovanovića 16b

 www.villamystique.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Villa Mystique
Vajara Đoke Jovanovića 16b
Beograd
Phone: 060/6824224

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najlepših i najekskluzivnijem delu Beograda, na Dedinju. Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma. Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila poseduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju Vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu vile Mistik

Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar. Za sve dodatne informacije možete se raspitati na recepciji.

Prijava u hotel je od: 14h

Odjava iz hotela je do: 12h 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...