Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Kozmetičkom salonu THE WAXING ROOM u centru grada 999rsd za AQUA DETOKS STOPALA (piling, topla kupka + masaža stopala od 15minuta)! Tretman traje 40 minuta.

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

AQUA DETOX-JONSKA DETOKSIJACIJA

Prvi deo tretmana čini blagi piling stopala morskom soli, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija.
Zatim se stopala se uranjaju u toplu slanu vodu u kojoj se nalazi elektrolitički deo, katoda i anoda. Tačnije, negativni deo je u vodi, a pozitivni deo na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici menja boju.

Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu, alkohola i problema sa jetrom.

Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne odredjuje dijagnozu, ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini.

Treći deo tretmana čini cvetna kupka i na kraju relaks masaža stopala u trajanju od 15 minuta.

Priuštite sebi blagotvoran tretman koji ima na celo telo jer se postiže smanjenje toksičnog opterećenja tela, aktivira metabolizam i cirkulaciju, poboljšava kvalitet krvi (obnavlja pH ravnotežu i čisti krv), reguliše krvni pritisak i holesterol, smanjuje znojenje i telesne mirise i čini kožu svetlijom!

Mislite na sebe...Posetite nas!


 

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Tretman Aqua detoks stopala (piling,topla kupka+masaža stopala 15minuta) pomoću koga se celo telo oslobađa toksina.Tretman traje 40 minuta

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 999rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 062/33 28 44

- Radno vreme: pon-pet 12-20h, subota 09-17h

- Adresa: Kneza Miloša 19,Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon The Waxing room
Kneza Miloša 19, Beograd
Beograd
Phone: 062/33 28 44

Kozmetički salon The Waxing room,nalazi se u ulici Kneza Miloša 19, iznad Londona. Nudimo širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantujemo Vam odličan kvalitet usluge i udobnost u opuštenoj atmosferi našeg salona,jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu nudimo Vam sledeće usluge: Aqua detoks celog tela, maderoterapiju,elektrostimulaciju mišića,pedikir,manikir,svilene trepavice,depilaciju celog tela hladnim i toplim voskom... 

Visok kvalitet usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Posetite nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona! 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...