Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Kozmetičkom salonu THE WAXING ROOM u centru grada 1990rsd za PAKET od 5 MADEROTERAPIJA + 5 ELEKTROSTIMULACIJA u trajanju od po 30 minuta!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Maderoterapija je holistička anticelulit masaža koja potiče iz Kolumbije. Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Drveni elementi su specijalno dizajnirani da
utiču na određene delove tela zahvaćene celulitom i lokalizovanim masnim naslagama.Gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma! Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola.

Elektrostimulacija mišićaje zapravo, terapija, kojom se ubrzava proces mršavljenja, oblikuje se telo i redukuje se celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionišu preko elektroda postavljenih na telo, koji inducirajući strujne impulse, stimulišu mišićnu reakciju, odnosno kontrakciju.
Uz pomoć ovakvih kontrakcija mogu se postići različiti rezultati kao što su uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, relaksacija, povećanje mišićne mase, eliminacija toksina i slično.

Posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Paket od 5 Maderoterapija + 5 elektrostimulacija od po 30 minuta

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 062/33 28 44

- Radno vreme: pon-pet 12-20h, subota 09-17h

- Adresa: Kneza Miloša 19,Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon The Waxing room
Kneza Miloša 19, Beograd
Beograd
Phone: 062/33 28 44

Kozmetički salon The Waxing room,nalazi se u ulici Kneza Miloša 19, iznad Londona. Nudimo širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantujemo Vam odličan kvalitet usluge i udobnost u opuštenoj atmosferi našeg salona,jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu nudimo Vam sledeće usluge: Aqua detoks celog tela, maderoterapiju,elektrostimulaciju mišića,pedikir,manikir,svilene trepavice,depilaciju celog tela hladnim i toplim voskom... 

Visok kvalitet usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Posetite nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona! 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...