Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Kozmetičkom salonu THE WAXING ROOM u centru grada 1299rsd za SVILENE TREPAVICE 1 na 1 sa EFEKTOM RUSKOG VOLUMENA! Iskoristite POPUST!

Kraj
12 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1 ruskog volumena je izuzetno popularna tehnika nadogradnje jer ostavlja utisak prirodnih trepavica.
Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih metoda nadogradnji trepavica. Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu.
Obzirom na današnji način života i u nedostatku vremena ne stižemo da ispoštujemo sve zahteve, pa nam često šminkanje predstavlja muku.
Takodje devojke koje se bave sportom, žele da svakodnevno izgledaju lepo i sveže, a nisu baš sklone šminkanju odlučuju se za ovo rešenje. I najzad devojke koje obožavaju sve što je novo na tržištu i koje polažu mnogo na svoj izgled.
Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na Vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled!

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Svilene trepavice 1 na 1 sa ekektom ruskog volumena

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1299rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 062/33 28 44

- Radno vreme: pon-pet 12-20h, subota 09-17h

- Adresa: Kneza Miloša 19,Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon The Waxing room
Kneza Miloša 19, Beograd
Beograd
Phone: 062/33 28 44

Kozmetički salon The Waxing room,nalazi se u ulici Kneza Miloša 19, iznad Londona. Nudimo širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantujemo Vam odličan kvalitet usluge i udobnost u opuštenoj atmosferi našeg salona,jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu nudimo Vam sledeće usluge: Aqua detoks celog tela, maderoterapiju,elektrostimulaciju mišića,pedikir,manikir,svilene trepavice,depilaciju celog tela hladnim i toplim voskom... 

Visok kvalitet usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Posetite nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona! 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...