Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Kozmetičkom salonu THE WAXING ROOM u centru grada 590rsd za SPA ESTETSKI PEDIKIR + TRAJNI LAK! Iskoristite POPUST!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Noge i stopala su delovi našeg tela koji trpe najveće opterećenje. Možda niste znali, ali koža na stopalima stari brže od svih ostalih delova tela. Razlog tome je što je stopalo podvrgnuto raznim spoljašnjim uticajima,
kao što su obuća, fizičko opterećenje i slično.
Spa pedikir predstavlja opuštajuću negu stopala, kao i negu umornih nogu. Zamislite, vraćate se umorni sa posla, na kome ste ceo dan stajali ili sedeli (što takođe napreže noge), zar išta može više prijati vašim stopalima od spa pedikira?

Vašim umornim nogama biće pružena posebna vrsta masaže stopala, piling, stavljanje hranljive maske. Za vreme ovog tretmana opustićete celo svoje telo.
Posle tretmana estetskog pedikira, vaša stopala će biti odmorna, negovana, lepa a to je ono što svi želimo da imamo! Današnja ponuda obuhvata Spa estetski pedikir+trajni lak za samo 590rsd!

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Spa estetski pedikir+trajni lak

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 590rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 062/33 28 44

- Radno vreme: pon-pet 12-20h, subota 09-17h

- Adresa: Kneza Miloša 19,Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon The Waxing room
Kneza Miloša 19, Beograd
Beograd
Phone: 062/33 28 44

Kozmetički salon The Waxing room,nalazi se u ulici Kneza Miloša 19, iznad Londona. Nudimo širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantujemo Vam odličan kvalitet usluge i udobnost u opuštenoj atmosferi našeg salona,jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu nudimo Vam sledeće usluge: Aqua detoks celog tela, maderoterapiju,elektrostimulaciju mišića,pedikir,manikir,svilene trepavice,depilaciju celog tela hladnim i toplim voskom... 

Visok kvalitet usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Posetite nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona! 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...