Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u salon NEBULAS M 550rsd za NADOGRADNJU ILI IZLIVANJE ILI OJAČAVANJE NOKTIJU GELOM + MANIKIR! POPUST 67%!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Lepe i negovane ruke su atribut svake prave dame. Ruke moramo negovati jer nam ruke služe i za komuniciju  sa drugim osobama. Vaše ruke zaslužuju  posebnu negu. A gde su ruke, tu su i nokti. Nokti moraju biti sređeni, negovani i bez ikakvih estetskih problema. Ukoliko imate problem sa mekim i krtim noktima koji ne izgledaju lepo, a kako biste izbegli i svakodnevno sređivanje, mi imamo rešenje!

Ako su vam nokti meki – predlažemo vam nadogradnju ili izlivanje ili ojačavanje noktiju gelom + manikir, čime ćete vaše nokte ulepšati a sam problem koji imate će biti rešen. Nokti će postati tvrdi i imaćete duge, lepe nokte o kakvim ste samo mogli da sanjate.

Neka lepi nokti postanu vaš zaštitni znak!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata nadogradnju ili izlivanje ili ojačavanje noktiju gelom + manikir

Sa priloženim kuponom iznos od 550rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 24.08.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 060/1417 333 ili 064/2955 840

- Radno vreme: ponedeljak-petak od 09h do 17h

- Adresa: Ugrinovačka 148, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Nebulas M
Ugrinovačka 148
Beograd
Phone: 060/1417333

Salon lepote Nebulas M se nalazi na adresi Ugrinovačka 148, Zemun. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantuje kvalitet usluge jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu salona nudimo manikir, pedikir, izlivanje, nadogradnju, ojačavanje noktiju, depilaciju celog tela...

Pružamo usluge uvećanja usana i uklanjanje bora filerima hijalurona.  Koristimo najkvalitetnije filere na tržištu: Juviderm, Revansse, Luminera, Prinesse. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Za dame koje muku muče sa viškom kilograma nudimo tretman Mezoterapije iglicama u kombinaciji sa anticelulit masažom koji daje izvanredne rezultate. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Svratite kod nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona, u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje tretmane. Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.

Posetite nas i uverite se u našu profesionalnost!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...