Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u restoranu Mister Wok u Zemunu 425rsd za KRILCA ZA DVE OSOBE PO IZBORU (med i susam ili slatko-kiselo-ljuta ili u kari sosu ili vatrena krilca) + pofrit!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Iako se ne bi složili svi bontoni sa ovim, neka se hrana jednostavno najslađe jede prstima i tako je valjda nastao ova slikovit opis za slasnu hranu. Pileća krilca ne možete jesti priborom, i to valjda i čini tako ukusnom i neodoljivom ovaj specijalitet koji niko ne odbija. Prste da poližeš!

Današnja ponuda obuhvata krilca za 2 osobe po izboru (med i susam ili slatko kiselo ljuta ili u kari sosu ili vatrena krilca) + pofrit i to za neverovatnih 425rsd!

U ovim ukusnim, prste-da-poližeš krilcima, možete uživati u kineskom restoranu Mister Wok. Oni imaju dugogodišnje iskustvo u spremanju kineske prilagodjene srpskom ukusu i hranu spremljenu sa mnogo ljubavi.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može  preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata krilca za 2 osobe po izboru (med i susam ili slatko-kiselo-ljuta ili u kari sosu ili vatrena krilca) + pofrit 

- Nije neophodna najava

- Ponuda nije za poneti niti za dostavu

- Konzumiranje je isključivo u restoranu

- Sa priloženim kuponom iznos od 425rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.201

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije: 064/4747 400 ili 061/2088 458

- Radno vreme:Ponedeljak – Petak od 09 do 23h, Subota – Nedelja od 12 do 23h

- Adresa: Vukova 10, Zemun (preko puta Zemunske bolnice)

- www.kineskahrana.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kineski restoran Mister Wok
Vukova 10
Beograd
Phone: 064/4747400

Dugogodišnje iskustvo u spremanju kineske hrane ušuškali smo u srce Zemuna na adresi Vukova 10 da sa vama podelimo jedinstvene ukuse savremene kineske kuhinje prilagodjene srpskom ukusu i hranu spremljenu sa mnogo ljubavi.

Posetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu, novim a i starim specijalitetima nase kuhinje. Takođe mozete poručiti i brzu dostavu a naši vozaci će se potruditi da u najkraćem roku budu ispred Vaših vrata, gde god bili u Beogradu. Dobro došli.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...