Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 399rsd za DVE MALE PORCIJE PILETINE U SOSU PO IZBORU + dve prolećne rolnice u kineskom restoranu MISTER WOK!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Čar kineske kuhinje je u harmoniji namirnica, ukusa i vizuelnog doživljaja hrane. Sve te neobične kombinacije kiselo-slatkog, slatko-ljutog, itd. Egzotičnost ukusa, čine samu kinesku kuhinju vrlo zanimljivom i atraktivnom. Sam način obrade i kombinacije namirnica bitno se razlikuju od načina spremanja naše tradicinonalne hrane koja se obično duže termički obrađuje i koja je dosta kaloričnija od kineske hrane.

Danas vas vodimo u kineski restoran Mister Wok gde vas očekuje dve male porcije piletine u sosu po izboru (soja, kikiriki, sečuan, kari, pikant, brokoli pečurke, 7 začina, slatko-kiselo-ljuti, beli luk) + dve prolećne rolnice i to za samo 399rsd!

Dozvolite sebi da vam sva čula uživaju u ukusno pripremljenim jelima spremljenim po recepturama starih majstora kineske kuhinje.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može preuzeti više  kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve male porcije piletine u sosu po izboru (soja, kikiriki, sečuan, kari, pikant, brokoli pečurke, 7 začina, slatko-kiselo-ljuti, beli luk) + dve prolećne rolnice

- Nije neophodna najava

- Ponuda nije za poneti niti za dostavu

- Konzumiranje je isključivo u restoranu

- Sa priloženim kuponom iznos od 399rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2018,

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije: 064/4747 400 ili 061/2088 458

- Radno vreme:Ponedeljak – Petak od 09 do 23h, Subota – Nedelja od 12 do 23h

- Adresa: Vukova 10, Zemun (preko puta Zemunske bolnice)

 

 - www.kineskahrana.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kineski restoran Mister Wok
Vukova 10
Beograd
Phone: 064/4747400

Dugogodišnje iskustvo u spremanju kineske hrane ušuškali smo u srce Zemuna na adresi Vukova 10 da sa vama podelimo jedinstvene ukuse savremene kineske kuhinje prilagodjene srpskom ukusu i hranu spremljenu sa mnogo ljubavi.

Posetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu, novim a i starim specijalitetima nase kuhinje. Takođe mozete poručiti i brzu dostavu a naši vozaci će se potruditi da u najkraćem roku budu ispred Vaših vrata, gde god bili u Beogradu. Dobro došli.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...