Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN kupon platite 15500rsd za PROSLAVU DEČIJEG ROĐENDANA (do 25-oro dece) u novootvorenoj igraonici ŽABAONICA na N.Beogradu!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Proslava rođendana je uvek zabavna fešta za naše mališane. Njima radost a vama - slatka muka. Ako imate mališana kojem uskoro dolazi rođendan, onda znamo u kakvom ste problemu.  A kako naši mališani zaslužuju samo najbolje, mi smo se potrudili da pomognemo da im za ovaj poseban dan obezbedite nezaboravan rođendan u igraonici i rođendaonici "Žabaonica"!

Ponuda obuhvata proslavu dečijeg rođendana (do 25-oro dece) u trajanju od 2 sata, 1 parče pizze po detetu, 2 soka po detetu, animacija u skladu sa uzrastom, vatromet i svećice!

Žabaonica je maštovito uređena igraonica za decu, idealan je prostor za igru i zabavu nestašnih mališana. Pravi mali dečiji kutak koji će svakako privući i roditelje da sa svojom decom proslavite jedan nezaboravan rođendan!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za 25-oro dece

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata proslavu dečijeg rođendana (do 25-oro dece) u trajanju od 2 sata, 1 parče pizze po detetu, 2 soka po detetu, animacija u skladu sa uzrastom, vatromet i svećice

- Sa priloženim besplatnim kuponom iznos od 15500rsd plaćate na licu mesta u igraonici i rođendaonici Žabaonica

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 03.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BESPLATAN kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Rezervacije/informacije na telefon: 062/800 99 70, 062/800 99 71

- Radno vreme: radnim danima od 10h do 24h, vikendom od 10h do 01h

- Adresa: Palmira Toljatija br 7 Stari Merkator, II sprat, Novi Beograd

www.zabacbowling.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Žabac Bowling Novi Beograd
Palmira Toljatija br 7 Stari Merkator, II sprat, Novi Beograd
Beograd
Phone: 062-80099-70

Nova lokacija otvorena je na Novom Beogradu,u Starom Merkatoru,Palmira Toljatija 7.

 Bowling klub Žabac je skoro renoviran i nudi modernih sedam kuglaških staza sa najsavremenijom opremom. Dve staze su posebno opremljene za najmlađe kuglaše. U sklopu kuglane je i kafić, gde možete predahnuti, kao i bilijar, za slučaj da vam kugle postanu preteške! 

U sklopu kuglane Žabac  moguće je organizovati proslavu dečijih rođendana za decu svih uzrasta. Idealan je prostor za igru i zabavu nestašnih mališana. Luksuzan ambijent, svakako će privući i roditelje, da sa svojom decom provedu prijatne trenutke kod nas.

 

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...