Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite NA LICU MESTA 799rsd za MADERO-MASAŽU + TERMOPAKOVANJE u trajanju od 30minuta REGIJE PO IZBORU + antiage tretman lica za regeneraciju i hidrataciju!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Anticelulit masaža je među najefikasnijim tretmanima za smanjenje celulita, pored toga ova masaža deluje i na bolju cirkulaciju, osećaj zadovoljstva, zategnutosti i ishranjeniju kožu. Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama a koristi se anticelulit ulje od ruzmarina i bršljena!

Za cilj ima da stimulišući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksifikaciju izbaci iz organizma. S obzirom da je lociran 3-5 milimetara ispod površine kože, u vezivnom tkivu, nema razloga za grubim pritiskanjima i ostećenjima krvnih sudova koji će se oglasiti modricama, koje su apsolutno nedozvoljene. Pritisci treba da budu dozirani i nikad preko granice bola. Koliko će masaža biti uspešna zavisi od vrste celulita koji je nastao. Da li se radi o mladom celulitu, ili celulitu koji je već stvorio ploče, ili o završnoj fazi, kada izgleda kao kora od pomorandže.

Pored maderoterapije dolazi i termopakovanje koje će telu obezbediti potrebne minerale i koje će vaše rezultate učiniti brže vidljivim, a vaše telo zategnutijim.

GRATIS dobijate i antiage tretman lica za regeneraciju i hidrataciju! Ovaj tretman je osmišljen za sve tipove kože lica, tako da ga preporučujemo svim damama. Nakon tretmana će koža dobiti podmlađen i zdrav sjaj, postaje elastična i meka!

Budite zadovoljni sa sobom, poklonite sebi malo vremena i svratite do našeg salona kako bi vas učinil još lepšim i negovanijim!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu regiju

- Jedna osoba može preuzeti više  kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu 

- Ponuda obuhvata masažu oklagijama + termopakovanje u trajanju od 30 minuta regije po izboru (noge ili gluteus ili stomak ili struk ili ruke...) + antiage tretman lica za regeneraciju i hidrataciju

- Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.09.2018.

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i zakazivanje: 064/21 78 338

- Radno vreme: svim danima od 09-20h

- Adresa: Borska 78, Banjica 6, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Maderoterapija
Borska 78, Banjica 6
Beograd
Phone: 064/2178338

Salon lepote Maderoterapija se nalazi u ulici Borska 78, Banjica 6, Beograd.

Salon specijalizovan za Masažu oklagijama - Maderoterapija. Poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma. Bez joj efekta.

U salonu lepote Maderoterapija rade profesionalci sa dugodišnjim iskustvom. Rezultati su zagarantovani a to potvrđuju mnogobrojni zadovljni klijenti!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...