Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Probajte nešto novo! Uz BESPLATAN KUPON platite na LICU MESTA 2500rsd za PROFESIONALNO TONIRANJE KOSE (izrastka + 2 boje senčenja) L-oreal-Inoa bojama bez amonijaka!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

U frizerskom salonu Rajka Stil,možete probati tretmane kose sa najnovijim prepratima i bojama koje ne štete vašoj kosi Loreal Inoa boje za kosu bez mirisa i bez amonijaka!

INOA,je nova profesionalna trajna boja za kosu, za potamnjivanje/posvetljivanje kose ili za pokrivanje sede kose. Boja koja u sebi ne sadrži ni malo amonijaka. Prava tehnološka revolucija, koja iz korena menja koncept bojenja kose.

Neugodnosti kao sto je neprijatan osećaj na koži, su značajno umanjene zahvaljujući ovoj formuli, obogaćenoj dokazano delotvornim sastojcima koji štite kožu glave. Iz bojenja u bojenje vlas je sve bolje očuvana. Kosa je puna i glatka, kao pre bojenja, i nežnija na dodir.

Mogučnosti su neograničene, kakva god da je boja o kojoj mastate:ledeno smeđa,sjajna blond ili vatreno bakarna - u salonu Rajka Stil vaš frizer će  kreirati boju po vašoj meri,duboku,predivnu,izuzetno blistavu.

Ako zelite da promenite boju, da pokrijete sedu kosu i postignete intezivnije reflekse iskoristite neverovatan popust u salonu Rajka Stil!

Priuštite Vašoj kosi nešto novo!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata Profesionalno toniranje kose (izrastka+2 boje senčenja) L-oreal-Inoa bojama bez amonijaka

- Za duže kose neophodno je preuzeti 2 kupona

Sa priloženim kuponom iznos od 2500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Obavezno zakazivanje unapred: 063/660 706 i 065/24 17 818

- Radno vreme: pon-pet od 13-19h, subota od 10-16h. Nedelja je neradna.

Rajka style Hair team Pariz Exluziv

- Adresa: Smiljanićeva 4, Slavija

- www.rajkastyle.com

- e-mail: rajka.radovic@hotmail.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Rajka style
Smiljanićeva 4
Beograd
Phone: 063/660706

Rajka stil čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima, seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Stil nudi vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova.  U salonu možete pronaći i širok asortiman kozmetičkih usluga: manikir, izlivanje noktiju, pedikir i sve vrste depilacije. 

Dugogodišnji rad i iskustvo, učestvovanje na brojnim takmičenjima i dobijena priznanja za ostvareni uspeh, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata, čiju smo frizuru učinili njihovim najlepšim modnim detaljem, svedoče u kvalitetu naših usluga i predstavljaju našu najbolju preporuku svim damama koje drže do izgleda svoje frizure.

Rajka Radović vicešampion ex - Jugoslavije 1986-te medjunarodni član žirija:

ZLATNA RUŽA PARIZA 1990 - 2005.

HAIRWORLD BERLIN 2000.

STRASBOURGH 2000.

VIENNA FRANKFURT 2001 - 2002.

ZLATNA RUŽA 2005.

Bajka u salonu Rajka


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...