Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salonu Pulchritudo 950rsd HIGIJENSKI + ANTI AGING TRETMAN LICA sa RUČNIM ČIŠĆENJEM MITISERA + UZ + GRATIS MASKA sa KOLAGENOM i ELASTINOM! Iskoristite POPUST!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje i pojačavanje mikrocirkulacije kože.Naša koža prevashodno ima barijernu funkciju i štiti nas od virusa i bakterija, održava ravnotežu tečnosti u našem organizmu i reguliše telesnu temperaturu. Naša koža svakodnevno podnosi sve negativne, kako spoljašnje, tako i unutrašnje uticaje i promene.Dodajmo ovome i ostatke šminke na koži, koji zapušavaju pore, zbog čega dolazi do niza iritacija na koži, kao što su mitiseri,bubuljice, akne i pigmentacije na licu.Korišćenjem raznih preparata koža se ne može dubinski očistiti, pa se higijenski tretman lica, od strane stručnog kozmetičara, preporučuje jednom mesečno.

Higijenski tretman lica podrazumeva ručno čišćenje mitisera,ultrazvučno čišćenje kože, piling,prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama i gratis maska sa kolagenom i elastinom.

Higijenski tretman lica omogućava nam da naša koža bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom.
Ukoliko ne čistite svoju kožu redovno,zapušene pore i kanali  ne dozvoljavaju apsorpciju supstanci za njenu negu. Možete aplikovati razne kvalitetne kreme i serume ali efekat će biti zanemarljiv jer nečistoća koja je u porama kože neće dozvoliti njihovu apsorpciju.
Ovaj je tretman važno primenjivati još od puberteta zato što većina promena i problema na koži počinje u toj dobi, a između ostalog, korisno je početi što ranije sa adekvatnom negom kože, jer se tako usporava proces starenja, što pomaže da se bore što kasnije pojave.

Mislite na sebe i zablistajte u punom sjaju!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Higijenski + antiaging tretman lica, ručno čišćenje mitisera + ultrazvučno čišćenje,piling, gratis maska sa kolagenom i elstinom

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 950rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20

- Radno vreme: svim danima osim nedelje od 12h do 19h

- Adresa: Kralja Milana 22, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Podaci partnera
Lokacija
Salon Pulchritudo
Kralja Milana 22
Beograd
Phone: 069/3880020

Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu.

U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga - šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame.

Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga.

Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...