Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati u Fitness Klubu Centar samo 950rsd za 12 TERMINA PILATESA ILI 12 TERMINA TOTAL BODY WORKOUT ILI 12 TERMINA ZUMBA FITNES PROGRAM ILI 12 TERMINA AEROBIKA!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uradite nešto korisno za sebe, svoje telo i zdravlje! Održite kondiciju, jačinu organizma, fleksibilnost tela, umanjite posledice stresa, i na taj način poboljšajte celokupno zdravstveno stanje!

Izaberite jedan od tri ponuđena programa i vratite se životnim obavezama zadovoljniji sa više samopouzdanja i puni energije!

Pilates je suptilna forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu  snagu i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje telo, utiče na elegantno držanje, oslobađa od stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Ovaj program se koncentriše na unutrašnje mišiće-držače, koji su važni za održavanje tela u ravnoteži, a od suštinskog su značaja za podržavanje normalnog stanja kičmenog stuba. Osim toga, pilates vežbe utiču na pravilno disanje i ispravljanje kičme time što jačaju unutrašnje mišiće trupa, što je od velikog značaja za ublažavanje i preventivu bolova u leđima.

TOTAL BODY WORKOUT je fitnes program namenjen ljudima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu formu. Cilj časa je da uz pravilan rad i veliki broj ponavljanja svake vežbe dođemo do željenih rezultata. Čas traje 60 minuta i uključu

je vežbe koje poboljšavaju snagu, kondiciju i fleksibilnost celog tela. Akcenat se stavlja na mišiće gluteusa, nogu i stomaka, ali neretko se rade i vežbe za ruke i leđa.

Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga ulazimo u zonu vežbi kojima radimo više grupa mišića istovremeno.

Zumba fitnes je kardio-fitnes trening na bazi latino američkih plesova. Uz određene koreografije i osnovne plesne korake, može svako da nauči. Povećava samopouzdanje i popravlja raspoloženje, jer dok plešete imate osećaj kao da ste na zabavi.

Idealna prilika da izgubite suvišne kilograme ili poboljšate svoje zdravlje i kondiciju!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata mesec dana, 12 termina pilatesa 3 x nedeljno ILI 12 termina zumba fitnes program ILI 12 termina aerobika 3 x nedeljno ILI 12 termina Total Body Workouta 3 x nedeljno

- Termini:   
   * Pilates:
         1.Pon,sre,pet 17-18h
         2.Pon,sre,pet 18-19h
         3.Uto,cet,sub. 17-18h
         4..Uto,cet 18-19h ,sub, 17-18h

   * Zumba:
         1.Pon,sre,pet. 21-22h
         2.Uto,cet,sub. 19-20h
         3.Uto 20-21h, cet 20-21h , sub 19-20h

   * Aerobik
          1. Pon,sre,pet 19-20
          2. Pon,sre,pet. 20-21h

   * Total Body Workout
         1. Uto 21-22h , cet 21-22h,  ned 16-17h

Sa priloženim kuponom iznos od 950rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, važi mesec dana od dana aktivacije kupona a najkasnije do 13.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje:  064/225 6 852

- Radno vreme: Pon - Pet 17:00h - 22:00h i Sub16:00h - 21:00h

- Adresa: Makedonska 5, Trg Republike, TC Staklenac II sprat, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

Podaci partnera
Lokacija
Fitnes Studio Centar
Makedonska 5, T.C. Staklenac, 2.sprat
Beograd
Phone: 064/2256852

Fitnes studio Centar se bavi grupnim fitnes programima (mix aerobik, mix zumba, mix pilates, total body workout).

Nalazimo se u T.C. Staklenac, 2. sprat, na Trgu Republike. Prostor je klimatizovan i ima 40-ak kvadrata (10 -12 vezbača).

Od rekvizita posedujemo pilates lopte i tegiće.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...