Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salon NEBULAS M 5990rsd za UVEĆAVANJE USANA ili UKLANJANJE BORA DERMAX FILERIMA HIJALURONA ! Tretman radi dr Ivana Grčić!

Kraj
3 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Koliko puta ste nekome pozavideli na izgledu lica, usana i genima koji baš kod vas u familiji ne postoje? Na genetiku ne možemo uticati, ali estetiku našeg lica ili usana svakako možemo dovesti do savršenstva. Vreme je da bacite kremice, karmine, sjajeve i razne volumen preparate zbog kojih da se ne lažemo, naša usta ili lice još više pate.

Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele imati operaciju ili pak žele punije usne, potpuno prirodnog izgleda. Oni su tretman izbora za muškarce i žene koje žele odoleti starenju. Filerima se postiže potpuno prirodan osećaj i mladolik izgled lica i to je razlog za njihovu ekstremnu popularnost širom sveta. Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kožu u malim količinama pri čemu se koriste ultrafine iglice. Da bi se postigao maksimalni konfor primenjuje se lokalna anestezija. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan a traje od 10 do 30 minuta. Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Iskustvo pokazuje da neki pacijenti imaju nelagodan osećaj na mestu uboda što traje par dana nakon punjenja bora ili popunjavanja usana. Nakon tretmana može se pojaviti blago crvenilo ili blagi otok koji će trajati manje od 7 dana. Dok traje crvenilo i otok treba izbegavati sunčanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.

Nakon tretmana najkvalitetnijim filerima lice će izgledati sveže i podmlađeno, a vi ćete se ponovo osećati potpuno neodoljivo!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za 0,5 kubika hijalurona

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata uvećanje usana ili uklanjanje bora Dermax filerima hijalurona 0,5 kubika

- Tretman radi dr Ivana Grčić

Sa priloženim kuponom iznos od 5990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 21.09.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 060/1417 333 ili 064/2955 840

- Radno vreme: ponedeljak-petak od 09h do 17h

- Adresa: Ugrinovačka 148, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Nebulas M
Ugrinovačka 148
Beograd
Phone: 060/1417333

Salon lepote Nebulas M se nalazi na adresi Ugrinovačka 148, Zemun. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantuje kvalitet usluge jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu salona nudimo manikir, pedikir, izlivanje, nadogradnju, ojačavanje noktiju, depilaciju celog tela...

Pružamo usluge uvećanja usana i uklanjanje bora filerima hijalurona.  Koristimo najkvalitetnije filere na tržištu: Juviderm, Revansse, Luminera, Prinesse. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Za dame koje muku muče sa viškom kilograma nudimo tretman Mezoterapije iglicama u kombinaciji sa anticelulit masažom koji daje izvanredne rezultate. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Svratite kod nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona, u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje tretmane. Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.

Posetite nas i uverite se u našu profesionalnost!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...