Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite na LICU MESTA samo 1800rsd za GODIŠNJI SERVIS AUTO KLIME (provera sistema,vakumiranje sistema, ulje, boja i freon)!

Kraj
15 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kada se ugreje gradski asfalt onda postaje nepodnošljivo pešacima ali i vozačima još ako niste, na vreme, pripremili klima uređaj u vašem automobilu, onda vam se loše piše! Nemojte dozvoliti da se nađete u situaciji da otvaranje svih prozora, ne naprave željeni efekat da se rashladite. Bolje na vreme, vaša kola i stanje auto klime poverite servisu koji će kompeltno dijagnostikovati stanje i osposobiti klimu u vašim kolima a vi ćete onda uživati u vožnji vašim četvorotočkašem na kratkim ili dugim stazama.

Danas smo za vas spremili ponudu godišnji servis auto klime (provera sistema, vakumiranje sistema, ulje, boja i freon) i to za neverovatnih 1800rsd!

Višegodišnje iskustvo Auto servisa Dača pneumatik, specijalizovani kadrovi za rad, kvalitetna oprema za dijagnostiku, testiranje i specijalni alati za kontrolu auto klima, garancija su brze i kvalitetne usluge. Garancija kvaliteta njihovih usluga su dugogodišnje iskustvo, tačnost i pedantnost!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za servisiranje jedne autoklime

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata kompletan godišnji servis auto klime (provera sistema, vakumiranje sistema, ulje, boja i freon)

- Sa priloženim kuponom iznos od 1800rsd plaćate našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.09.2018.

- Obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Neophodna je najava barem jedan dan ranije

- Telefon: 060/611 00 50

- Radno vreme: pon-pet od 08h do 20h, subota od 08h do 16h

- Adresa: Vase Pelagića br.1 Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Auto servis Dača pneumatik
Vase Pelagića br.1 Zemun
Beograd
Phone: 060/6110050

Auto servis Dača Pneumatik je novootvoreni servis koji se nalazi u Vase Pelagića br.1, u Zemunu.

U našem servisu nudimo Vam sve vrste usluga vezanih za prodaju, zamenu, čuvanje i popravku pneumatika, za sve tipove putničkih i lakih teretnih vozila. Prioritet našeg servisa je vrhunska usluga, kao i spremnost da izađemo u susret svim Vašim potrebama i zahtevima.

Pored dugogodišnjeg iskustva u poslovima vezanim za gume, naše stručno i profesionalno osoblje poseduje Michelin i Pirelli sertifikate, koji su stečeni na obukama koje ove renomirane kompanije organizuju u inostranstvu.

Sa željom da Vam omogućimo siguran i udoban put, auto servis Dača Pneumatik nudi Vam sledeće vulkanizerske poslove:
-Montaža i demontaža guma
-Balansiranje guma na čeličnim i aluminijumskim felnama
-Popravka i krpljenje guma
-Servisiranje i balansiranje čeličnih i aluminijumskih felni
-Provera pritiska u gumama
-Čuvanje guma van sezone

Zahvaljujući velikom iskustvu u obavljanju vulkanizerskih poslova, auto servis Dača Pneumatik pruža Vam sve vulkanizerske usluge vrhunskog nivoa kvaliteta. Naš stručni kadar koji poseduje Michelin i Pirelli sertifikate za obavljanje vulkanizerskih usluga, vrši zamenu svih vrsta i tipova guma, kao i balansiranje guma na najsavremenijim mašinama, koje svim korisnicima naših usluga garantuju udobnu vožnju i siguran put.

Ukoliko imate problem sa smeštajem pneumatika van sezone kada se oni upotrebljavaju, auto servis Dača nudi Vam uslugu smeštaja guma.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...