Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite neveravatnih 1850rsd KOMPOZITNU FASETU ZA JEDAN ZUB u stomatološkoj ordinaciji Dens in Dente!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Fasetirati znači brusiti, a brušenjem se dobija uglačana površina na dragom kamenju. Zamislite tek kako će izgledati Vaši zubi i Vaš osmeh posle toga? Ako želite da promenite oblik i veličinu zuba ili smanjite razmak između istih? To vam je sada po odličnoj akcijskoj ceni omogućila stomatološka ordinacija Dens in Dente, sa odličnim materijalima i još boljim stručnjacima.

Kompozitne fasete su izrađene od tzv. "belih ili hladnih plombi" i njima se postiže izuzetan estetski nivo, a sam postupak je bezbolan. Koriste se za promenu oblika i veličine zuba, za smanjivanje razmaka između zuba (dijastema), kao i  za maskiranje ispucale gleđi ili prebojenih zuba. Indikovane su samo kod potpuno zdravih zuba ili zuba sa minimalnim plombama, tamo gde se nalaze velike plombe ili je zub promenio boju zato što je iz njega izvađen živac neophodno je uraditi krunu. Kompozitne fasete se mogu izraditi u ustima pacijenta, dakle može se zaobići izrada u tehnici, što opet smanjuje njihovu cenu ali su to nadoknade koje vremenom mogu promeniti svoju boju. Za koju god vrstu faseta se pacijent odluči priprema zuba tj. preparacija za fasetu je slična. Prednja površina zuba se preparira 0.5-0.8mm, preparacija se uglavnom završava u gleđi. Na taj način se maksimalno čuva zubno tkivo što je i glavna prednost u odnosu na krunu.

One vam mogu pomoći u svim vidljivim "greškama" ili estetskim problemima koje svakodnevno vidite u ogledalu, a koje vam možda čak smetaju i kod zagriza, a pogotovu kod osmeha. Zato ne čekajte, rešite ono što vas muči jednom posetom stomatologu u stomatološkoj ordinaciji Dens in Dente!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu fasetu (jedan zub)

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata kompozitnu fasetu za jedan zub

Sa priloženim kuponom iznos od 1850rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 07.10.2018.  

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626

- Radno vreme: pon - pet od 10h - 20h, subota od 10h - 17h 

- Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

www.ortodoncijadrandjelka.com

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Dens in Dente
Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Beograd
Phone: 011/3477103

Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik.

U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.

Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način.

Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata.

Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta.

Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...