Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Studiju Madero na BULEVARU 690rsd PAKET MANIKIR SA GEL LAKIRANJEM + GEL LAKIRANJE NA NOGAMA!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nekako ste u žurbi oko svakodnevnih poslovnih ili dnevnih obaveza i imate retko vremena za sebe i za uređivanje noktiju. Znamo koliko nekada može sređivanje notkiju oduzeti vremena a vi ga, ionako, imate vrlo malo. Ako su vam nokti slabi, često pucaju i listaju najpouzdaniji način da vaše nokte učinite zdravim i lepim jeste gel lak posle kojeg će vaši nokti izgledati savršeno i nećete morati da razmišljate o njihovom sređivanju duži vremenski period.

Ukoliko ste od onih koji mogu da se pohvale lepim, negovanim i dugim noktima onda je ova ponuda i za vas, jer treba sačuvati te lepe noktiće. Neka vaša nova boja noktiju baš vaš novi trend za predstojeću letnju sezonu.

Nokti tretirani gel lakom su jači, lepši, stalno uredni i ne traže poseban kućni tretman. Lak ostaje uredan na vašim noktima čak i to četiri nedelje.

Da bi vaši nokti bili lepi, trajni i blistavi, prepustite se stručnom timu studija Madero, u čijem ambijentu se sigurno možete osećati prijatno!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata paket manikir sa gel lakiranjem + gel lakiranje na nogama

- Koriste se gel lakovi koji mogu trajati i do 4 nedelje

Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon za informacije i zakazivanje: 069/250 77 07

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu

- www.instagram.com/studio_madero_by_ana/


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studiju Madero
Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu
Beograd
Phone: 069/2507707

Studiju Madero se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu. U svojoj ponudi ima sve što je potrebno savremenoj ženi ili devojci koja želi da neguje svoju lepotu.

U prijatnom ambijentu u srcu Beograda naše ljubazno osoblje pruža sve vrste kozmetičkih usluga kao sto su tretmani lica, masaže lica i tela, maderoterapija, depilacije, estetski i medicinski manikir i pedikir, nadogradnja i ukrašavanje noktiju, izlivanje i ojačavanje noktiju...

Zavolite svoj odraz u ogledalu. Otkrijte najbolje u sebi. Lepota i zdravlje ne jednom mestu!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...