Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz besplatan KUPON platite u salonu IN DERMA 950rsd ZA TRAJNO LASERSKO IZBELJIVANJE ZUBA "MEDIUM DENT" U TRAJANJU OD 3 ČASA NANOŠENJEM GELA ZA BELJENJE 3 PUTA!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Postoji mnogo razloga zbog kojih zubi gube belinu i postaju žuti i neprivlačni. Prebojenost zuba može nastati dejstvom loših navika (pušenje, konzumiranje kafe, čaja,coca-cole, vina i dr.), kao i usled fiziološkog starenja. Ne dozvolite da vam zubi budu žuti i neprivlačni, kada za veoma kratko vreme mogu da izgledaju odlično, i da vaš osmeh bude zanosan.

Kozmetički salon IN DERMA vam pruža  mogućnost da na duži period vaši zubi budu belji za nekoliko nijansi.

Tretman je potpuno bezbedan kako za zube tako i za vašu gingivu. Rezultati tretmana su vidljivi odmah.

Laserska metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda , izbeljuje zube najbrže najdelotvornije I najdugotrajnije. Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom koji uz pomoc talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. Izbeljuju se isključivo prirodni zubi I radi se linija osmeha.

Veštacki zubi,krunice, plombe I zubi koji nemaju živac ne mogu se izbeliti. Kontraindikacije su preosetljivost desni I sklonost paradontozi.

Neka zablista vaš biserni osmeh!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata trajno lasersko izbeljivanje zuba "Medium Dent" u trajanju od 3 časa nanošenjem gela za beljenje 3 puta

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 950 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 29.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon: 064/1960-867

- Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h

- Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b
Beograd
Phone: 064/196 08 67

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo:

-epilaciju

-kavitaciju

-radio-talasni lifting

-mezoterapiju

-mikrodermoabaraziju

-izbeljivanje zuba laserom

-kvantnu analizu tela

-ultrazvučni piling

Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost!
Dobro došli u kozmetički salon In Derma!

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...