Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u STUDIO COSMO na Konjarniku samo 1190rsd za PROFESIONALNO ŠMINKANJE FIRMIRANOM ŠMINKOM + VEŠTAČKE TREPAVICE!

Kraj
18 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Šminkanje je postala već svakodnevna rutina i stil šminkanja varira u dve varijante. Da li ste dovoljno otvoreni da naučite nešto novo – pravila vašeg lica i neke male cake koje se primenjuju u šminkanju, od profesionalnih osoba koji su kompentetni da vas posavetuju šta najbolje pristaje vašem obliku lica, kosi, itd. Spremanje uz pomoć profesionalnog šminkera će Vam bilo koji događaj ili veselje učiniti mnogo lakšim i bez stresa. Sigrurno ste se i same uverile milion puta do sad da dobra „šminka čini čuda“! Potrebno je pokriti nedostatke, a naglasiti lepotu.

U studiju Cosmo profesionalni šminker će vas ulepšati baš kako treba da izgledate na takvoj svečanosti. Istaknite svoju lepote na najbolji mogući način i saznajte po koji trik koji će vam koristiti u daljem samostalnom šminkanju.

Zato razmazite sebe makar ponekad i odmorite se, jer smo za Vas pripremili sjajnu ponudu za samo 1190rsd za profesionalno šminkanje + veštačke trepavice!

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Profesionalno šminkanje firminranom šminkom + veštačke trepavice 

 - Sa priloženim kuponom iznos od 1190rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje termina!

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 063/104 41 51,011/347 68 57

- Radno vreme: utorak - petak  09-20h, subota  09-18h, nedelja 10-17h

- Adresa: Mihaila Todorovića 14a,Beograd,Konjarnik

- http://studiocosmo.rs/


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio Cosmo
Mihaila Todorovića 14a,Konjarnik
Beograd
Phone: 062/322 667

Studio Cosmo nalazi se u ulici Mihaila Todorovića na Konjarniku. U prijatnoj atmosferi našeg salona uživaćete i opustiti znajući da ste u sigurnim rukama naših profesionalaca!

U našem salonu nudimo Vam kozmetičke i frizerske usluge,kao i manikir. Neke od usluga su trajna šminka, svilene trepavice, tretmani lica, profesionalna šminka, manikir, nadogradnja, ojačavanje noktiju gelom. Od frizerskih usluga, pranje, šišanje,feniranje, keratinsko pakovanje,Ombre, sombre, pramenovi, sunce u kosi,tretmani za oporavak oštećene kose-tretman na bazi meda i pantenola ili tretman protiv opadanja kose,Botox kose,Argan pakovanje.

Posetite nas!

 
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...