Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u restoranu VARIJANTA na ZELENOM VENCU 790rsd za DVE PORCIJE SVINJSKOG STEKA sa ZAČINJENIM KROMPIROM na drvenoj podlozi + DVA DESERTA (palačinke - eurokrem)!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ukoliko Vam baš i nije do spremanja ručka ili Vam se jednostavno ne jede kod kuće, a raspoloženi ste za druženje, pravi je trenutak da posetite restoran Varijanta. Kada jednom probate jela koja njihovi kuvari pripremaju posebno za Vas, videćete da je to od sada jedini izbor. Posebno kada Vam otkrijemo da su za sve Vas pripremili i posebne cene.

Uz besplatan kupon obradujte sebe i vama dragu osobu sa dve porcije svinjskog steka sa začinjenim krompirom na drvenoj podlozi+dva deserta (palčinke-eurokrem),za samo 790rsd!

Posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: dve porcije svinjskog steka sa začinjenim krompirom na drvenoj podlozi+ dva deserta (palačinke-eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 05.10.2018.

- Kuponi se mogu iskoristiti od 15h do 22h, vikendom od 15h do 22h.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/40 36 558

- Adresa: Maršala Birjuzova 3, Beograd

 

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Varijanta
Maršala Birjuzova 3 , Beograd
Beograd
Phone: 011/40 36 558

Novootvoreni restoran Varijanta nalazi se na adresi Maršala Birjuzova 3 u Beogradu. Smešten je u srcu pešačke zone Beograda koji nudi veliki izbor jela internacionalne kuhinje za svakodnevno uživanje svim čulima. U prelepom
ambijentu našeg restorana možete organizovati i sve vrste proslava sa Vama dragim osobama.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini javne garaže na Obilićevom vencu, do restorana Varijanta možete stići laganom šetnjom kroz centar grada. Kapacitet unutrašnjeg dela restorana prijatnog enterijera je 60 mesta, a gostima je na raspolaganju i prelepa bašta u letnjem periodu.
Restoran Varijanta je pravi izbor za savršen početak dana, uz šoljicu omiljene kafe i prelistavanje dnevne štampe. Ukoliko Vam je potreban predah od obaveza u toku dana, najbolja varijanta je da svratite do našeg restorana na ukusan ručak sa kolegama ili porodicom.

Osmišljen od strane vrhunskih kulinarskih majstora, bogat i raznovrstan meni oduševiće gurmane svih generacija. Iz naše internacionalne ponude izdvajaju se jela od mesa, paste, pice, rižota, lignje, losos i drugi specijaliteti nezaboravnog ukusa i mirisa.

Posetite na i uverite se u naš kvalitet!

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...