Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite samo 1250rsd HIGIJENSKI TRETMAN LICA + ENZIMSKI PILING u studiju Alex M Beauty na VRAČARU! Iskoristi POPUST od 64% i vratite svežinu vašem licu i zdrav igled!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nega lica je od velikog značaja, a ukoliko imamo još po koju boru ili fleku zašto to da ne rešimo ako je cena uz BLIC kupon veoma primamljiva. A da ne kažemo da nakon tretmana vidljivo se smanjuju bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka!

Higijenski tretman lica omogućava nam da naša koža bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom. Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preparata koji će najbolje poboljšati stanje vaše kože. Ono što je obavezno prilikom higijenskog tretmana kože je piling koji će odstraniti mrtve ćelije i omogućiti njihovu zamenu novim, madim ćelijama. Higijenskim tretmanom lica se ne dobija samo dubinski očišćena koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, a poznato je da su oni najzaslužniji za svežu, hidriranu i zdravu kožu.

Enzimski piling je najnežniji piling na svetu jer on prirodno ubrzava keratinizaciju (regeneraciju ćelija). Kao što kaže ime, ovaj piling sadrži enzime tj. fermente. To su proteini koji mogu da izazovu biohemijsku reakciju u organizmu to jest da ubrzaju regeneraciju tkiva. Mogu ga raditi osobe sa svim tipovima kože kako bi smanjili bore i učinili kožu elastičnijom. Sprovođenjem ovog pilinga uklanjaju se mrtve ćelije sa površine kože, otvaraju i čiste pore i koži omogućava da slobodno ,,diše''. Takođe, pilingom se pospešuje i cirkulacija u površinskim slojevima, pa se unapređuje razmena i dotok hranljivih mateerija do svake ćelije, pojačava stvaranje kolagena koji čuva elastičnost kože, koža se brže regeneriše i estetski nedostaci na licu poput ožiljaka i fleka nestaju.

Vratite svežinu vašem licu i zdrav igled!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata epilaciju intimne regije + gratis epilaciju male regije po izboru

- Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Za pun efekat preporučuje se od 6-8 tretmana

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 15.08.2014.

- Obavezno zakazivanje 

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije

- Telefon za zakazivanje: 011/339 01 36

- Radno vreme: pon-pet 10h - 20h, sub 10h - 18h i ned 11h - 18h

- Adresa: Vojvode Dobrnjca 46

- www.salonmiss.rs

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata higijenski tretman lica + enzimski piling 

- Sa priloženim kuponom iznos od 1250rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 22.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon  

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon za zakazivanje: 064/98 38 789

- Radno Vreme: Pon-Pet:12h - 20h Sub:10h - 17h Ned:ne radna

- Adresa: Kumanovska 26, Beograd, Vračar

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio Alex M Beauty
Kumanovska 26
Beograd
Phone: 064/9838789

Kada poželite da učinite nešto samo za sebe – posvetite se svome telu SkinCare studio AlexM Beauty je mesto gde ćete se opustiti i ulepšati.

Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 99, Beograd. U svojoj ponudi imamo veliki broj kozmetičkih tretmana kao što su nega lica i tela, anti age tretmani, masaže celog tela, relax, terapeutska masaža leđa sa UZ razbijanjem bolnih tačaka, anticelulit masaža, maderoterapija, elektrostimulacija, topla i hladna depilacija, svilene trepavice, fileri, botox, mezoniti, prp, solarijum, sminka..

U prijatnom ambijentu dočekaće vas profesionalno i ljubazno osoblje koje će se svojom stručnošću i znanjem potruditi da vaš boravak u našem salonu bude nezaboravno iskustvo koje ćete poželeti da ponovite.

Zablistajte u svom punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osećate zadovoljno i samouvereno.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...