Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Zavodu Egzakta Medika 2500rsd za KARDIOLOŠKI PREGLED SA UZ SRCA,EKG, SPIROMETRIJU,PULSNU OKSIMETRIJU!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Šta je ultrazvuk srca i kako to izgleda?

Ultrazvuk srca (ehokardiografija) je dijagnostička metoda koja koristi ultrazvučni talas za vizuelizaciju srčanih struktura. Izvodi se posebnom sondom koja se prislanja i pokreće preko prednjeg zida grudnog koša, te se ova metoda stručno zove transtorakalni ultrazvuk srca. Metoda je neinvazivna, bezbolna, pre pregleda nije neophodna posebna priprema, nema štetnih dejstava i može se primenjivati u najranijoj životnoj dobi.

Ovom vrstom pregleda dobijaju se značajni podaci o morfologiji i funkciji srčanog mišića, srčanih zalistaka, dimenzijama srčanih šupljina i brzini protoka krvi.

Prilikom dolaska u naš Zavod Egzakta Medika prijateljsko osoblje će Vas dočekati i pozdraviti. Osoblje će od Vas tražiti da im date određene lične podatke, kao i neki dokument poput lične karte radi potvrde Vašeg identiteta. Osoblje može od Vas takođe tražiti i podatke o tome koji je razlog Vašeg pregleda.

 

Zatim će Vas ispratiti do ordinacije za ultrazvučne preglede. Ordinacija će biti osvetljena, a u njoj će se nalaziti krevet za pregled pacijenata kao i ultrazvučni aparat. Lekar koji vrši ultrazvučni pregled srca će Vam pre samog pregleda postaviti nekoliko pitanja o razlozima zbog kojih radite ovaj test, da li ste ga nekada ranije radili i slično. Pored ovoga ukoliko imate neku prethodnu medicinsku dokumetaciju doktor će je pregledati. Nakon toga obično će Vam doktor dati kratko objašnjenje o izvođenju procedure.

Zamoliće Vas zatim da skinete odeću do struka. Ukoliko Vam je potrebna pomoć, pomoći će Vam da se popnete na krevet za pregled i zamoliće Vas da legnete na levi bok, stavite levu ruku pod glavu, a desna ruka bi trebala da Vam bude opružena niz telo.

 

Tada će se ugasiti svetlo kako bi lekar koji izvodi ultrazvuk srca mogao bolje da vidi monitor ultrazvučnog aparata.

 

Doktor će staviti ultrazvučni gel na sondu (transdjuser). Sonda emituje i prima bezazlene ultrazvučne talase. Gel omogućava da ultrazvučni talasi prođu kroz zid grudnog koša te na taj način omogućava da se ''vidi'' Vaše srce. Nakon toga doktor će početi da prikuplja ultrazvučne slike i zvučne zapise tako što preciznom i utrvđenom metodologijom pomera sondu po grudnom košu. Lekar vidi ove slike na monitoru ultrazvučnog aparata i pravi snimke srca iz različitih pozicija. Tokom snimanja možda će od Vas tražiti da promenite poziciju ili da zadržite dah. Ove promene položaja i disanja omogućavaju lekaru da zabeleži slike najboljeg kvaliteta. Lekar će u određenim trenucima morati da izvrši umeren pritisak sondom na kožu kako bi poboljšao prenošenje ultrazvučnih talasa. Ukoliko ovo postane isuviše neprijatno slobodno možete skrenuti pažnju doktoru na to.

 

Trebalo bi da se trudite da ostanete mirni i tihi tokom trajanja pregleda. Sam pregled traje oko 20 minuta do pola sata. Često se dešava da lekar prokomentariše ili diskutuje o nalazu sa drugim lekarima dok ste Vi još uvek u istoj prostoriji. Ovo ne treba da Vas zabrinjava, zato što je snimanje srca vrlo tehnički zahtevno pa se oni koji se bave ovom metodom vrlo često oslanjaju i na savete drugih kompetentnih stručnjaka.

Ponuda obuhvata:

-        Kompletan pregled lekara specijaliste interne medicine – kardiologa sa EKGom i merenjem krvnog pritiska

-        Ultrazvučni pregled srca

-        Pulsna oksimetrija (merenje saturacije kiseonikom)

-        Spirometrija (merenje plućne funkcije)

Telefoni za zakazivanje:

-       011/219-00-59

-       065/261-55-44

-       011/261-55-44

Adresa Zavoda „Egzakta Medika“ je 22. oktobra 16, Zemun.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata:

Kompletan pregled lekara specijaliste interne medicine – kardiologa sa EKGom i merenjem krvnog pritiska

- Ultrazvučni pregled srca

- Pulsna oksimetrija (merenje saturacije kiseonikom)

- Spirometrija (merenje plućne funkcije)

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Zavod i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 011/219-00-59 i 011/261-55-44 i 065/261-55-44

- Radno vreme: Pon-Pet 08-21h i Sub 08-17h

- Adresa: 22. oktobra 16, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Phone:

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...