Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite na LICU MESTA 1990rsd OBLIKOVANJE KOSE MODERNIM ŠIŠANJEM I DUBINSKOM NEGOM KOSE (keratin, botox, infuzija-Loreal Yoyko, nouvelle)

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako ste zabrinuti što je kosa ispošćena i osećate da je vašoj kosi potrebna posebna nega, kako bi povratila prirodan sjaj, onda je ova ponuda za vas! Pored moderno oblikovane frizure dobićete vrhunski tretman za revitalizaciju kose.

Poznato je da kosa trpi brojne negativne uticaje, leti jako sunce, zimi hladnoću, a njen kvalitet dodatno narušava nerednovno osvežavanje krajeva i često korišćenje prese i fena.

Baš zbog tih faktora kosi treba profesionalni tretman za revatalizaciju i oporavak kose. U zavisnosti od oštećenja u salonu Rajka Stil će primeniti jedan od tretmana za oporavak vaše kose u zavisnosti od oštećenja.

Dubinska nega kose Keratinom ima  obnavljajući efekat, eliminiše dubinska oštećenja, daje kosi prelepu mekoću i svilenkastost. Obnavlja keratinski sloj kose, umanjuje njenu lomljivost, daje joj ekstra jačinu i čvrstinu.

Botoks kose je tretman podmlađivanja. Dok na licu ispravlja bore, na kosi ispravlja nepravilnosti vlasi, nastale učestalim hemijskim i mehaničkim tretiranjem kose kao što su farbanje, feniranje i peglanje. Ovo se, između ostalog naročito odnosi na ispucale krajeve. Kombinacija sastojaka obezbeđuje odgovarajuću hidrataciju i negu, a rezultati su vidljivi već posle prvog korišćenja.

Infuzija za kosu je vitaminska bomba koja sadrći kompleks vitamina i minerala za dubinsko hranjenje i obnavljanje kose! Nakon tretmana kosa postaje mekša, ne lomi se, ima znatnije jači refleks, lako se stilizuje, baršunastija je i savitljivija.

Neka vaša kosa zasija ponim sjajem!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata oblikovanje kose modernim šišanjem i dubinskom negom kose (keratin, botox, infuzija-Loreal Yoyko,nouvelle

- Za duže kose neophodno je preuzeti 2 kupona

Sa priloženim kuponom iznos od 1990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Obavezno zakazivanje unapred: 063/660 706 i 065/24 17 818

- Radno vreme: pon-pet od 13-19h, subota od 10-16h. Nedelja je neradna.

Rajka style Hair team Pariz Exluziv

- Adresa: Smiljanićeva 4, Slavija

- www.rajkastyle.com

- e-mail: rajka.radovic@hotmail.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Rajka style
Smiljanićeva 4
Beograd
Phone: 063/660706

Rajka stil čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima, seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Stil nudi vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova.  U salonu možete pronaći i širok asortiman kozmetičkih usluga: manikir, izlivanje noktiju, pedikir i sve vrste depilacije. 

Dugogodišnji rad i iskustvo, učestvovanje na brojnim takmičenjima i dobijena priznanja za ostvareni uspeh, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata, čiju smo frizuru učinili njihovim najlepšim modnim detaljem, svedoče u kvalitetu naših usluga i predstavljaju našu najbolju preporuku svim damama koje drže do izgleda svoje frizure.

Rajka Radović vicešampion ex - Jugoslavije 1986-te medjunarodni član žirija:

ZLATNA RUŽA PARIZA 1990 - 2005.

HAIRWORLD BERLIN 2000.

STRASBOURGH 2000.

VIENNA FRANKFURT 2001 - 2002.

ZLATNA RUŽA 2005.

Bajka u salonu Rajka


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...