Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Studiju Madero na BULEVARU 630rsd DEPILACIJA CELOG TELA HLADNIM VOSKOM (ruke, noge + brazilka)!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Depilacija je obavezna higijenska navika svake dame. Pored problema neželjenih dlačica tu je i onaj zdravstveno-estetski momenat koji je potpuno mandatoran. Pa, s time u vezi, ako se bliži kritičan momenat potrebnog tretmana, onda odmah preuzmite kupone za ovu ponudu kojom se podrazumeva - Depilacija celog tela hladnim voskom (ruke, noge + brazilka) za neverovatnih 630rsd!

Depilacija voskom je i dalje najprihvatljiviji način uklanjanja neželjenih dlačica sa tela i to pre svega zato što  vosak ima mnoge prednosti u odnosu na brijanje, kreme i pene u te svrhe. Koža  posle tretmana voskom postaje mekša i glađa, jer depilacija deluje na kožu i kao piling. Nakon depilacije voskom, dlačice rastu sporije, slabije su i tanje. Vosak uklanja dlaku sa korenom, a redovnom depilacijom dlake se i razređuju. Depilacija se radi hladnim voskom, a najoptimalniji vremenski period depilacije je jedanput mesečno, posle mesečnog ciklusa, jer je pre i tokom ciklusa pojačan rad hormona, koji utiču na ubrzan rast dlačica.

Ukoliko želite da se rešite toliko odbojnih dlačica, koje mogu biti izvor velikih briga i nervoza, depilacija voskom je prava stvar za vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata depilacija celog tela hladnim voskom (ruke, noge + brazilka)

Sa priloženim kuponom iznos od 630rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon za informacije i zakazivanje: 069/250 77 07

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu

- www.instagram.com/studio_madero_by_ana/


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studiju Madero
Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu
Beograd
Phone: 069/2507707

Studiju Madero se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu. U svojoj ponudi ima sve što je potrebno savremenoj ženi ili devojci koja želi da neguje svoju lepotu.

U prijatnom ambijentu u srcu Beograda naše ljubazno osoblje pruža sve vrste kozmetičkih usluga kao sto su tretmani lica, masaže lica i tela, maderoterapija, depilacije, estetski i medicinski manikir i pedikir, nadogradnja i ukrašavanje noktiju, izlivanje i ojačavanje noktiju...

Zavolite svoj odraz u ogledalu. Otkrijte najbolje u sebi. Lepota i zdravlje ne jednom mestu!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...