Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite neveravatnih 4000rsd (po vilici) za ORDINACIJSKO BELJENJE ZUBA ili KUĆNO SA FOLIJOM I GELOM! Neka vaši zubi blistaju!Popust 73%!

Kraj
2 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Lep osmeh je jedna od prvih stvari koju neko primeti na vama prilikom upoznavanja i svakako će dobro uticati na vaše samopouzdanje. Sa belim i sjajnim osmehom se osećate bolje i ostavljate bolji utisak. Životni stil ili starenje mogu negativno uticati na boju zuba.  Više ne morate živeti sa činjenicom da preterano konzumiranje kafe, čajeva, cigareta  je ostavilo vidljive promene na vašim zubima i rukom prekrivati usta kada se smejete. Vratite im neodoljivu belinu i slobodno se smejte jer je osmeh najlepša stvar na svetu.

Današnja ponuda nudi najpoznatije svetski priznate metode izbeljivanja zuba!

FGM (whitness HP maxx) izbeljivanje zuba (ordinacijsko)
Ova metoda beljenja zuba se koristi u našoj ordinaciji, podrazumeva potpuno bezbednu i bezbolnu proceduru. Sistem se zasniva na primeni 35% hidrogen peroxida u gelu, koji se nanosi na zube i specijalne UV lampe koja ne zagreva i ne oštećuje zube već ima ulogu da ubrza proces beljenja zuba. Sam gel sadrži flour za koji znamo da je dobar za zube. Pre tretmana se odredi trenutna boja zuba pacijenta, zatim se specijalnim gelom zaštite desni pacijenta i na kraju aplikuje gel na zube koji trebaju da se izbele. Nakon 30-45 minuta tretiranja lampom zubi postaju za 2 do 4 nijanse svetliji, što zavisi od mnogo individualnih faktora. Nova nijansa će trajati od 2 do 5 godina. 

Splint/trey metoda (kućno beljenje zuba)  
To je gel koji sadrži Karbamid peroxid u niskim koncentracijama 22%. Postupak je jednostavan: u ordinaciji se uzima otisak gornje i donje vilice na osnovu kog se izradi kalup (trej) koji pacijent dobija zajedno sa gelom i nosi kući. U trej se aplicira mala kolicina gela i nosi se u toku noći. Proces beljenja zuba traje 7-10 dana. Efekat traje 3 godine, nakon čega je potrebno obnoviti postupak radi održavanja rezultata.

Neka vaš osmeh ponovo bude dijamantski sjajan i čaroban!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata ordinacijsko beljenje zuba ILI kućno sa folijom i gelom 

- Cena se odnosi na jednu vilicu

Sa priloženim kuponom iznos od 4000rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.10.2018.  

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626

- Radno vreme: pon - pet od 10h - 20h, subota od 10h - 17h 

- Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

www.ortodoncijadrandjelka.com

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Dens in Dente
Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Beograd
Phone: 011/3477103

Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik.

U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.

Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način.

Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata.

Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta.

Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...