Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati već od 1800rsd za NEFROLOŠKI PREGLED + UZ ABDOMENA ili UROLOŠKI PREGLED + UZ UROTRAKTA ili INTERNISTIČKI PREGLED + UZ ABDOMENA u Millenium Medic!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Važnost redovnih lekarskih poseta morate shvatiti ozbiljno kako ne biste došli u situaciju da se promena javi a vi, zanemarivajući tegobe, shvatite da je problem već uveliko uznapredovao i da je proces lečenja,  u tim slučajevima, dugoročan a samim tim i neprijatnosti  koje osećate, neće brzo prestati.

Odlazak na urološki pregled morate shvatiti veoma ozbiljno zbog vašeg zdravlja ali i kao obavezu prema vašem partneru, porodici. Kao što praktikujete generalni sistematski pregled jednom godišnje tako bi trebalo obaviti i urološki pregled (makar jednom godišnje) a češće u nekim poznijim godinama kada se problemi učestalije javljaju. Mislite na svoje zdravlje jer niko drugi osim vas ne može.

Bubrežne bolesti su česte, mogu da budu opasne, ali ih je važno na vreme prepoznati i započeti blagovremeno lečenje. Najčešći problemi zbog kojih treba posetiti nefrologa su neuobičajeno mokrenje (bolno, sporo ili slabo mokrenje, nevoljno nekontrolisano mokrenje, često mokrenje) i upalna stanja.

Budući da se broj karidovaskularnih bolesti iz godine u godinu sve više povećava, potrebno je na vreme povesti računa o sopstvenom zdravlju. Internistički pregled ustanoviće da li pacijent treba da se obrati specijalisti radi detaljnijih analiza.

U Poliklinici Millenium rade stručnjaci koji, uz pravilnu dijagnostiku i pravovremeno lečenje, obezbeđuju rešenje ove neprijatnosti, koja pogađa kako odrasle, tako i decu.

Vaše zdravlje ispred svega!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu i za jednu od ponuđenih opcija

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija: 

    * NEFROLOŠKI PREGLED + UZ ABDOMENA po ceni od 1800 rsd
                                          ili
    * UROLOŠKI PREGLED + UZ UROTRAKTA po ceni od 1875 rsd
                                          ili
    * INTERNISTIČKI PREGLED + UZ ABDOMENA  po ceni od 1900 rsd

Sa priloženim kuponom iznos od 1800rsd ili 1875rsd ili 1900rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite, plaćate u poliklinici Millenium Medic

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 06.10.2018.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488

- Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova

- Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

- www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic
Molerova 11
Beograd
Phone: 011/2447447

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerova 11 na  Vračaru.

Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.

U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...