Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platiti na licu mesta 2190din BRENDIRANE DIOPTRIJSKE NAOČARE-NAJNOVIJA KOLEKCIJA ( Venturini,Sani,Victory, Sone, Slek, Exte ) + HMC STAKLA + KONTROLA DIOPTRIJE + FUTROLA SA KRPICOM!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ukoliko su Vam potrebani pregled dioptrije i naočare, uputite se u očnu kuću Jevtić i izaberite neki od izvanrednih firmiranih ramova !

HMC (”Hard Multi Coating”) jeste nanošenje niza zaštitnih slojeva različitih legura na stakla. Ovi slojevi se kombinuju u cilju poboljšanja svojstava stakala. Sastoji se od osnovnog tvrdog sloja, antirefleks slojeva, i završnog sloja koji sadrži zaštitu protiv grebanja, magljenja i zadržavanja kapljica. Radi se o plastičnim staklima sa više zaštitinih slojeva - imaju antirefleks sloj, koji čini sliku prirodnijom. Štite od refleksije prirodne i veštačke svetlosti (npr. u vožnji, prilikom naglog bljeska dugih farova, pri skijanju). Antirefleks zaštita ima zatamnjenje i do pet odsto. Izuzetno je prijatno koristiti ovu vrstu stakala.

Pogodna su za osobe koje dugo vremena provode pred računarom, jer smanjuju refleksiju svetlosti i do jedan odsto. Drugi zaštitni sloj je antiskreč sloj (zaštita od grebanja), koji produžava vek trajanja naočara, jer ih duže čuva od površnih oštećenja. Antistatik sloj je zadnji sloj na staklu i odbija sitne čestice nečistoća, masnoću i vodu, čime znatno olakšava održavanje naočara.

Optičarska radnja Jevtić opremljena je najnovijom tehnologijom za određivanje dioptrije. Ljubazno i stručno osoblje će Vam pružiti svu moguću pažnju i pomoći će Vam u odabiru Vašeg novog izgleda!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

 - Kupon važi za jednu osobu

 - Možete preuzeti više kupona

 - Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

 - Ponuda obuhvata :

 brendirani dioptrijski okvir (Sani, Venturini, Victory, Sone, Slek,   

 Exte), kontrolu dioptrije+ HMC stakla + futrolu + krpicu.

- Dioptrije stakala su od +6 do -6, cilindar do 2

 - Sa priloženim kuponom iznos od 2190rsd plaćate na licu mesta našem partneru

 - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 05.10.2018.

 - Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

 - Neophodno je zakazivanje

 - Telefon za zakazivanje: 011/770 22 32

 - Radno vreme: pon-pet od 10h do 21h, subota od 10h do 14h

 - Adresa: Šumadijske divizije 8, naselje Stepa Stepanović

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Očna kuća Jevtić
Šumadijske divizije 8,naselje Stepa Stepanović
Beograd
Phone: 011/770 2232

Očna kuća Jevtić je porodična firma koja postoji i uspešno posluje već 22 godine. U našoj radnji u Beogradu možete pronaći veliki izbor naočara, sve vrste stakala, kontaktna sočiva i tečnosti za sočiva. Nudimo i pregled oftalmologa. Pored toga u našoj radnji vršimo i usluge narezivanja ključeva. Sve ovo uz NAJPOVOLJNIJE cene u gradu, uz mogućnosti plaćanja na rate, plaćanja preko penzionog čeka itd. Naše ljubazno osoblje čeka na Vas.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...