Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite 980rsd za DVE PORCIJE PILETINE SA KOZICAMA I POVRĆEM, RIŽOM I ĐUMBIROM + DVA POTAŽA OD POVRĆA + DVE PANAKOTE SA VOĆNIM PRELIVOM u LUX restoranu MAMMA MIA u CENTRU grada!

Kraj
14 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Prolećni topli dani nas sve više izvlače iz zatvorenih prostora. Nekako nam teško pada i priprema obroka u toplom vremenu. Mojkupon.rs je mislio na sve njegove verne korisnike i oformio ponudu kojom Vas je hteo osloboditi ove obaveze i odvesti Vas u predivan prostor restorana MAMMA MIA u CENTRU grada ručak ili večeru!

Zašto ne biste obradovali vaše najmilije i iskoristili ovu SUPER ponudu – dve porcije piletine sa kozicama i povrćem, rižom i đumbirom + dve panakote sa voćnim prelivom + dva potaža od povrća i to uz neverovatan popust od 75%!

Prijatan i lep ambijent, uslužno i ljubazno osoblje, širok asortiman jela i bogata karta domaćih i stranih pića su svakako razlozi da ponovo svratite kod njih.

Ne propustite ovu ponudu i prošetajte do restorana MAMMA MIA - nećete se pokajati!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve porcije piletine sa kozicama i povrćem, rižom i đumbirom + dve panakote sa voćnim prelivom + dva potaža od povrća

- Sa priloženim kuponom iznos od 980rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja od ponedeljka do petka od 16h do 21h, vikendom od 14h do 21h, a najkasnije do 11.10.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon: 011/2687-683

- Adresa: Resavska 70, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Mamma Mia
Resavska 70
Beograd
Phone: 011/2687-683

"Mamma Mia" je prvi pravi Italijanski restoran u Beogradu. Od otvaranja 1985. godine, predstavlja kuću prestiža koja neguje ukus dobre kuhinje i kult gostoprimstva, ispunjavajući gastronomske želje gostiju na intercionalnom nivou.

Restoran "Mamma Mia" je proglašen kao najbolji italijanski restoran za 1999. godinu od strane Beogradske privredne komore.

Kuhinja je tipično mediteranska, paste i rižota, bogat izbor salata i bifteka čine samo deo obimne ponude. Ponudu restorana čine i sveža peciva koje se spremaju u restoranu, u peći na drva, iz koje stižu i odlične tanke pice. U restoranu postoji prostor pogodan za razne privatne događaje, a bašta je smeštena u prednjem delu restorana, gde se gosti mogu opustiti i uživati u mnogobrojnim specijalitetima ponude.
Veliki izbor italijanskih, francuskih, španskih i domaćih vina! Za specijalne poznavaoce istančanog ukusa posebno se izdvajaju vina Brunelo i Barolo.

Tiha i prijatna muzika, udobnost i tipična mediteranska jela iz čarobne kuhinje maestra restorana, neodoljiva Barolo i Brunelo vina za najlepše trenutke - sve je tu za one koji žele najbolje.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...