Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Poliklinici Gracia Medika 3600rsd za SISTEMATSKI PREGLED ZA ŽENE I MUŠKARCE:PREGLED LEKARA,LABORATORIJA,SPIROMETRIJA,EKG,UZ ABDOMENA,UZ ŠTITNE,UZ MOKRAĆNE BEŠIKE I PROSTATE!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Internistički pregled obuhvata preglede glave, vratnog dela, grudnog koša, abdomena i ekstremiteta. To je jedan sistematičan i sveobuhvatan pregled koji umnogome daje sliku stanja organizma. Zajedno sa analizama koje se u okviru pregleda obavljaju u laboratoriji, predstavlja najbolju prevenciju koju bi čovek trebalo sebi da priušti obavezno jednom do dva puta godišnje! 
EKG se takođe radi u okviru sistematskog pregleda, jer on pokazuje stanje glavne pumpe i pokretača našeg organizma – srca. Dijagnostifikuje neka stanja kao što su zadebljanja srčanih zidova, ishemiju miokarda... Pri čitanju nalaza EKG-a određuje se frekvencija srca, ritam, osovina, postojanje oštećenja komora kao što su hipertrofija ili infarkt miokarda.

Zahvaljujući jednostavnosti izvođenja, ultrazvuk predstavlja pouzdanu i efikasnu metodu u otkrivanju i praćenju različitih obolenja. Njome se blagovremeno može otkriti bolest, te u skladu sa nalazom otpočeti adekvatno lečenje. Ultrazvuk je bezbolan i neinvazivan pregled apsolutno neškodljiv po pacijente! Tehnika pregleda ultrazvučnim aparatom se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvence koji prolaze kroz tkiva i organe i daju detaljan uvid u osobine unutrašnjih organa. 
Štitasta žlezda se nalazi u prednjem delu vrata. Luči hormone trijodtironin i tetrajodtironin koji utiču na mnoge druge, kao i na celokupan metabolizam. Ona sama je pod uticajem hormona hipofize iz mozga. Pravilna funkcija štitaste žlezde posebno je važna u pojedinim grupama stanovništva: dece, adolescenata i trudnica, gde poremećaji njene funkcije mogu uzrokovati trajne posledice.  
Ultrazvuk abdomena (stomaka) pruža informacije o jetri, žučnoj kesi, pankreasu, bubrezima, nadbubrežnoj žlezdi, slezini, mokraćnoj bešici, trbušnoj tečnosti i velikim krvnim sudovima stomaka. Pregledom se može ustanoviti kako izgledaju ti organi i koje su veličine. Isto tako može se sagledati građa i struktura unutrašnjih organa i uočiti potencijalna patološka stanja. Takođe, pregled indirektno može ukazati na probleme u funkcionisanju i oboljenja želuca i creva. Ultrazvuk abdomena se kao preventivni pregled preporučuje ne samo osobama sa problemima sistema za varenje, već i gojaznim osobama i pušačima!
Ultrazvuk male karlice je danas najvažnija i nezamenljiva metoda za kontrolisanje zdravstvenog stanja ženskih reproduktivnih organa. Može se izvoditi dvojako – preko trbuha uz punu mokraćnu bešiku ili vaginalnim putem, u zavisnosti od različitih faktora. Ovim pregledom se može ustanoviti anatomija jajnika i materice, policistični jajnici i razna druga oboljenja ili poremećaji.


Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata sistematski pregled za žene i muškarce:pregled lekara,laboratorija (krvna slika, sedimentacija, glukoza,holesterol,HDL, LDL, trigliceridi, urea, keratinin,ALT, gvoždje, urin sa sedimentom) ,spirometrija,ekg,UZ abdomena,uz štitne,donjeg dela stomaka-mokraćne bešike i prostate!
- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3600rsd plaćate na licu mesta našem partneru

 - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!

-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h

-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)

-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

www.graciamedika.com

 

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!


Podaci partnera
Lokacija
Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Beograd
Phone: 011/3285-140

Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije.

Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo:

- kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti

- specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti.

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).

Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...