Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

LASERSKA EPILACIJA PAZUHA - platite u Arena estetik centru samo 680rsd umesto 2500rsd! Na 5 kupona + 1 gratis! Iskoristite POPUST od 73%

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Neželjene dlačice su uvek problem broj jedan. Složićete se sa nama da nežna koža, bez dlačica, izgleda mnogo primamljivije. Zato je laserska epilacija najbolje rešenje!

Pripremili smo za vas idealnu ponudu - trajnu lasersku epilaciju pazuhaDermax RF Light aparatom u Arena estetik studiju za samo 680rsd! 

Rešite se upornih dlačica uz pomoć svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice, a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti.

DERMAX RF Light, najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila.
Permanentna oslobodjenost od dlacica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama.

Za pun efekat potrebno je uraditi od 5-8 tretmana.

Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 3-4 nedelja.
Vazno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

 - Jedan kupon važi za jednu osobu

 - Možete preuzeti više kupona

 - Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

 - Ponuda podrazumeva jedan tretman trajne epilacije pazuha

- Svako ko preuzme i iskoristi 5 tretmana dobija još 1 tretman epilacije GRATIS

 - Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana

 - Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred

 - Sa priloženim kuponom iznos od 680rsd plaćate na licu mesta 

 - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.10.2018.

 - Telefon za informacije i zakazivanje: 064/40-40-450 ili 011/31-21-860

 - Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

 - Radno vreme centra: pon-sub 10-20h

 - Adresa: Antifašističke borbe 18, lok. 9, Novi Beograd

 www.arenaestetik.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Arena Estetik Centar
Antifašističke borbe 18, lokal 9
Beograd
Phone: 011/3121 860

Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.

Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su:
- Uklanjanje mladeža i bradavica
- Botox
- Hijaluronska terapija
- Beljenje zuba
- Epilacija
- Kavitacija
- Lifting tela i lica
- Uklanjanje tetovaža
- Solarijum
- Body Painting
- Masaže 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...