Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati u ordinaciji Hrast 1750rsd za PAKET OD 3 ULTRAZVUČNA PREGLEDA (abdomen,urološki,mala karlica-jajnici i materica za žene/prostata za muškarce) Popust 50%!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ultrazvuk abdomena predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta, pored laboratorijskih analiza krvi i urina. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje: jetre, žučne kese, žučnih puteva, pankreasa, slezine, bubrega , nadbubrežnih žlezdi,  velikih krvnih sudova  abdomena (aorte, bubrežnih krvnih sudova...), eventualno prisustvo limfnih nodusa, slobodne tečnosti ili tečnih kolekcija, a uz uroloski ultrazvuk i ultrazvuk male karlice stice se uvid u stanje mokraćne bešike, prostate, uterusa, jajnika.

Kada raditi ovaj pregled?

Ultrazvučni pregled abdomena i male karlice treba vršiti kod sledećih simptoma:

  • bol u trbuhu ili leđima
  • muka, povraćanje
  • nadutost
  • neobjašnjivo mršavljenje
  • osećaj težine
  • naglo uvećanje trbuha
  • povrede
  • nejasna febrilna stanja

S obzirom da se radi o jednostavnoj i bezbednoj dijagnostici, našim pacijentima savetujemo da preventivno jednom godišnje urade ultrazvuk abdomena, kako bi na vreme otkrili promene i sprečili razvoj bole

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Jedan kupon važi za 3 ultrazvučna pregleda

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata paket od 3 ultrazvuka:

- Urološki, abdomen, mala karlica (jajnici i materica za žene/prostata za muškarce)

- Ultrazvuk se radi najsavremenijim aparatom Logiq S7 Expert

za kolor dopler krvnih sudova vrata ili nogu ili ruku najjsavremenijim aparatom Logiq S7 Expert u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ

- Sa priloženim kuponom iznos od 1750 rsd plaćate na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon za sve dodatne informacije i zakazivanje termina:

011/2422 340 ili 062/9494 009 ili 062/ 9494 007

- Radno vreme: ponedeljak-subota 09-21h

- Adresa: Stojana Protića 57, Vračar, Beograd

www.ultrazvucnipregledi.com

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička radiološka ordinacija Hrast dr Popović
Stojana Protića 57
Beograd
Phone: 062 94 94 009

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine, a ostvarenje je želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

Obzirom da je specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške koja omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija, kao i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Filozofija rada ordinacije je da svaki pacijent koji dođe na neki od osnovnih pregleda kao što je pregled abdomena i male karlice, pregled dojki i pregled štitaste žlezde, na poklon dobije još jedan pregled koji je u stvari preventivni, te se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno otkrivenih nalaza.

Našim pacijentima pružamo i uslugu kućne ultrazvučne dijagnostike-ultrazvuk na terenu. Pružamo Vam mogućnost pregleda portabilnim ultrazvučnim aparatom najnovije generacije. Na Vaš zahtev dolazimo na željenu adresu, u vreme koje Vama najviše odgovara. 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...