Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite na LICU MESTA 3500rsd MAXI VAL SA KRUPNIM LOKNAMA negujućim uljanim preparatima za promenu ravne kose u lokne ili talase bez feniranja!

Kraj
2 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Sećate se maminih papilotni nedeljom uveče?  Da, svima su nam ta iskustva traumatična jer su više ličile na neke od naših junaka iz crtaća nego na nekoga ko radi na svojoj frizuri..  Ili za one starije.... sedenje u frizeraju pod haubom pa Vam se činilo da će svakog trenutka da poleti sa tom čudnom spravom na glavi ispod koje se pušilo.... Pošto su ta vremena odavno prošla i znamo da popilotne nisu Vaš stil, imamo predlog kako da se na neko vreme rešite dugotrajnog feniranja ili čestih odlazaka kod frizera, uštedite vreme i novac.

Samo jednim odlaskom u salon Rajka Stil, uštedećete vreme koje vam je potrebno za redovnu negu i oblikovanje frizure. Maxi-val pravi blage, krupne lokne i čini kosu negovanom pod dejstvom negujućih iljanih preparata. Kosa će dobiti na volumenu a frizura će Vam trajati do 3 meseca. Lokne se mogu fenirati po želji.... Kosa tretirana maxi-valom brže raste i dobija poboljšani kvalitet vlasi. Tretman je moguće primeniti na sve dužine kose.

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata maxi val sa krupnim loknama negujućim uljanim preparatima za promenu ravne kose u lokne ili talase bez feniranja

- Za duže kose neophodno je preuzeti 2 kupona

Sa priloženim kuponom iznos od 3500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Obavezno zakazivanje unapred: 063/660 706 i 065/24 17 818

- Radno vreme: pon-pet od 13-19h, subota od 10-16h. Nedelja je neradna.

Rajka style Hair team Pariz Exluziv

- Adresa: Smiljanićeva 4, Slavija

- www.rajkastyle.com

- e-mail: rajka.radovic@hotmail.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Rajka style
Smiljanićeva 4
Beograd
Phone: 063/660706

Rajka stil čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima, seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Stil nudi vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova.  U salonu možete pronaći i širok asortiman kozmetičkih usluga: manikir, izlivanje noktiju, pedikir i sve vrste depilacije. 

Dugogodišnji rad i iskustvo, učestvovanje na brojnim takmičenjima i dobijena priznanja za ostvareni uspeh, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata, čiju smo frizuru učinili njihovim najlepšim modnim detaljem, svedoče u kvalitetu naših usluga i predstavljaju našu najbolju preporuku svim damama koje drže do izgleda svoje frizure.

Rajka Radović vicešampion ex - Jugoslavije 1986-te medjunarodni član žirija:

ZLATNA RUŽA PARIZA 1990 - 2005.

HAIRWORLD BERLIN 2000.

STRASBOURGH 2000.

VIENNA FRANKFURT 2001 - 2002.

ZLATNA RUŽA 2005.

Bajka u salonu Rajka


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...