Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati već od 2000rsd GINEKOLOŠKI PREGLED (Kompletan+UZ dojki, Prošireni ili Extra sa brisevima) u SGO VIVA-BJK! Popust 67%!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Mala je verovatnoća da će nam odlasci doktoru postati ikada dragi, ali najbitnije je da ih se ne bojimo, da ih ne preskačemo i da veruejmo svojim lekarima. Zato pogledajte svoj kalendar, pronađite vreme za kompletan ginekološki pregled i nakon toga se opustite i osećajte se odgovorno prema svom zdravlju i sebi!

Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, specijalistička  ginekološka ordinacija "Viva" pružiće vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim i to uz fenomenalan popust od 67%!

Ne zanemarujte svoje zdravlje i redovno ga kontrolišite, ono je preduslov na srećan i kvalitetan život, za mirne snove vas i onih koji vas vole!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan ginekološki pregled

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhata GINEKOLOŠKI PAKET ZA ŽENE

- Možete izabrati jedan od ponuđenih 5 pregleda:

1. KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED (pregled,ginekološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi) po ceni od 2000rsd ili

2. KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED+UZ DOJKI (pregled,ginekološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi, UZ dojki) po ceni od 2600rsd ili

3. EXTRA - KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET+BRISEVI(pregled,ginekološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi+cerviklani i vaginalni bris sa antibiogramom , po ceni od 2800rsd ili

4. Prošireni GINEKOLOŠKI PREGLED (pregled,ginekološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi+cervikalni i vaginalni bris+UZ DOJKI, po ceni od 2900rsd 

- Napomena: za preglede pod red.br. 2 i 4  neophodna su dva dolaska

Sa priloženim kuponom iznos od 2000rsd ili 2600 ili 2800rsd ili 2900rsd zavisno za koji pregled se opredelite plaćate na licu mesta našem partneru

- Prilikom rezeravcije termina neophodno je naglasiti za koji pregled ste se opredelili

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 13.10.2018.

- Neophodna je najava 

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/316 70 21

- Radno vreme: pon-pet 10-21h, subota 09-14h

- Adresa: Dr. Nedeljka Ercegovca 34a, Zemun (Kalvarija)

www.ginekoloskaordinacijaviva.inc.rs


 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička ordinacija iz ginekologije i akušerstva VIVA-BJK
Dr. Nedeljka Ercegovca 34a
Beograd
Phone: 011/316 70 21

Ordinacija Viva je privatna medicinska praksa specijalizovana za dijagnostiku i lečenje iz oblasti GINEKOLOGIJE. Nalazi se na adresi Dr. Nedeljka Ercegovca 34a, Zemun (Kalvarija).

Specijalistička ginekološka ordinacija "viva" osnovana je 2004. godine. Vlasnik ordinacije je Profesor Dr Atanasije Tasa Marković, specijalista ginekologije i akušerstva.

Ordinacija "VIVA" pruža kompletne usluge dijagnostike iz oblasti ginekologije, ginekološke onkologije, perinatologije, i rane dijagnostike genetskih anomalija ploda i laserske intervencije.

Stručni tim čine doktori koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i zavidne rezultate ostvarene u dijagnostici i lečenju iz oblasti ginekologije:
Profesor Dr Atanasije Tasa Marković - specijalista ginekologije i akušerstva
Dr Biljana Kovačević (konsultant) ginekolog - akušer – citolog


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...