Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

ZLATIBOR U SEPTEMBRU! Plati već od 1090rsd SMEŠTAJ i PUN PANSION u studiju ili etno kući ETNO KOMPLEKSA "Zlatiborska jezera" na ZLATIBORU! Deca do 7 godina GRATIS!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu i uživajte sa porodicom ili prijateljima u čarima Zlatibora! Etno selo "Zlatiborska jezera" su pravo mesto za to. Nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora u tihoj i prijatnoj uvali na putu ka Semegnjevu, oko 6 km od centra Zlatibora.

Etno kompleks je izuzetno pogodan jer pruža mogućnost da čak 6 osoba borave zajedno u jednoj od etno kuća. Etno selo nudi bogat izbor zabavnih i rekreativnih sadržaja:kako za odrasle tako i za decu: Akva park, kupalište, sunčalište, iznajmljivanje bicikala, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, igraonica za decu na otvorenom, bašte sa etno motivima, galerija ikona sa ateljeom.

Aqua park poseduje veliki i mali vodeni tobogan, skakaonice što pruža za iizuzetan užitak za posetioce sa decom. Čitav kompleks je kompletno renoviran, što podrazumeva novi izgled apartmana, nove terase, igraonicu, proširenje restorana za 100m².

Današnja ponuda obuhvata  noćenje - pun pansion za jednu osobu u etno selu Zlatiborska jezera. Na raspolaganju su studiji u etno konačištu i etno kućice.

Studiji su opremljeni francuskim ležajima, kupatilom, balkonom, tv, satelitskom. Po potrebi moguće je ubaciti pomoćni ležaj.

- Studio sa 2+1 ležajem (francuski i pomoćni ležaj + kupatilo i balkon),

- Studio sa 4+1 (2 francuska ležaja i jedan pomoćni + kupatilo i balkon)

Etno kuća 1 (brvnara) koja se sastoji od 2 spavaće sobe, dnevna soba sa 3 pomoćna ležaja,  kupatilo i terasa... ukupno 5 ležaja.

Etno kuća 3 (brvnara), se sastoji od dnevne sobe sa carskim krevetom (francuski sa stubovima) + pomoćni ležaj, spavaće sobe sa francuskim ležajem, kao i hajdučkog kreveta u krovu kuće , koji je pogodan za mlade + kupatilo i terasa. Ukupno 6 ležaja.


Za decu do 7 godina starosti u pratnji 2 odrasle osobe prenoćište je besplatno. Dvoje dece do 12 godina mogu deliti pomoćni ležaj i potrebno je preuzeti 1 kupon za dvoje dece u pratnji minimum dvoje odraslih.

Etno kompleks "Zlatiborska jezera" u svom sastavu ima restoran nacionalne kuhinje sa tradicionalnim srpskim specijalitetima, a posebno preporučujemo domaće proizvode - teletinu ispod sača, kačamak, proja i heljdovni hleb se prave od bračna sa vodenice potočare, kiselo mleko, sir i kozji sir od naših koza, domaća jaja, kolenice, pastrmka iz našeg ribnjaka, dimljeni šaran, som divljak, smuđ.. tradicionalne zakuske od pršute, slanine, čvaraka, sira, kajmaka i još mnogo toga...

Izaberite šta vam najviše odgovara i po neverovatnoj ceni  provedite vaš zasluženi odmor na jednoj od najlepših planina u Srbiji – Zlatiboru!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za  jednu osobu

- Jedna osoba može preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata noćenje za jednu osobu - pun pansion U SEPTEMBRU - doručak,ručak,večera (ručak supa, glavno jelo,salata i dezert, večera uglavnom roštilj) 

- Na raspolaganju su vam studija ili Etno kuće

     *Za Studio sa 2+1 ležajem (francuski i pomoćni ležaj + kupatilo i balkon), neophodno je preuzeti 2 kupona

     *Za Studio sa 4+1 (2 francuska ležaja i jedan pomoćni + kupatilo i balkon),neophodno je preuzeti 4 kupona

     * Za Etno kuće 1, 2 i 3 sa 5 ili 6 ležajeva neophodno je preuzeti  4 kupona

- Ukoliko zakupljujete studije ili Etno kuću na samo jedan dan neophodno je da preuzmete jedan kupon više

-Pogodnosi za decu do 7 godina starosti u pratnji 2 odrasle osobe prenoćište je besplatno. Dvoje dece do 12 godina mogu deliti pomoćni ležaj i potrebno je preuzeti 1 kupon za dvoje dece u pratnji minimum dvoje odraslih.

- USLOVI PLAĆANJA I REZERVACIJE:   
     * Pre preuzimanja kupona  neophodno je  proveriti popunjenost kapaciteta i izvršiti rezervaciju    
     * Prilikom rezervacije obavezno poslati preuzete kupone na E-mail: zlatiborskajezera86@gmail.com    
     * Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti boravka, na račun našeg partnera a preostali iznos plaćate na licu mesta prilikom dolaska u Etno selo  Zlatoborska jezera    
     * Broj računa za uplatu dobijate direktno od našeg partnera prilikom rezervacije i nakon poslatih kupona mejlom    
     * U slučaju da nije uplaćen novac, a sprečeni ste da dođete, neophodno je otkazati rezervisan termin
     * Akontacija je nepovratna i zadržava se u slučaju odustajanja, pre dolaska ili u toku boravka
     * Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta, 100 rsd za odrasle, 50 rsd za decu po danu    
    * Check in od 14 - 19h, check out do 11h

- Kupon možete iskoristiti od 01.09. do 30.09.2018.

- Nakon naznačenog roka kupon nije moguće koristiti

- Telefon za informacije i rezervacije: 069/13 10 951, 031/84 63 78

- Adresa: Semegnjevo bb, Čajetina, Zlatibor

www.zlatiborskajezera.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Etno selo Zlatiborska jezera
Semegnjevo bb, Zlatibor
Srbija
Phone: 031/846378

ETNO KOMPLEKS "ZLATIBORSKA JEZERA"

Etno kompleks "ZLATIBORSKA JEZERA", jedinstvenog izgleda, nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora - u tihoj i prijatnoj uvali na putu ka Semegnjevu, oko 6km od centra Zlatibora.

Pokušaćemo da vam što bolje predstavimo sve što ovaj jedinstveni objekat može da vam ponudi.

ETNO KONAČIŠTE - Novi objekat u ponudi, sa 2 dvokrevetna studija, 3 studija (2+1), 1 studio (2+2+2), 1 studio luks (2+1) i 1 apartman luks (2+2+2). Većina studija i apartman luks imaju terasu. Svaki studio ima francuski ležaj, TV i satelitsku.


POTKROVLJE U STILU STARE ZLATIBORSKE KUĆE (ETNO 3) - Uživajte u apartmanu smeštenom u potkrovlju, sa originalnim ručno rađenim nameštajem u etno maniru, i hajdučkim krevetom kao posebnom atrakcijom.


ETNO KUĆICE (ETNO 1 I ETNO 2) - U ponudi imamo dve kućice za izdavanje u etno maniru, od 50 i 55 mkv, kompletno opremeljene za udoban boravak. Kućice su dupleks. Prizemlje se sastoji od velike terase, dnevne sobe sa kuhinjom i kupatila. Prizemlje i potkrovlje povezuju strme stepenice, koje nisu pogodne za malu decu i starije osobe. Potrkovlje se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima i terase. Etno 1 je za maksimalno 5 osoba, a Etno 2 je za maksimalno 7 osoba.


RESTORAN - Nudi sva jela nacionalne kuhinje, a posebno preporučujemo domaće proizvode - kačamak, proja i heljdovni hleb se prave od brašna sa vodenice potočare, kiselo mleko, sir i kozji sir od naših koza, domaća jaja, kolenice, pastrmka iz našeg ribnjaka, dimljeni šaran, som divljak, smuđ...
Kod nas možete probati svadbarski kupus, teletinu ispod sača, vojnički pasulj  a tu su naravno i svi zlatiborski specijaliteti kao i šljivovica koja je dobila 2014. i 2015. godine Veliku medalju za kvalitet!

Novo - mini Aqua park (veliki i mali vodeni tobogan, skakaonica) Čitav kompleks je kompletno renoviran, što podrazumeva novi izgled apartmana, nove terase, igraonicu, proširenje restorana za 100m²,

Etno kuća - konačište je novi objekat u ponudi, sa 6 dvokrevetnih soba sa kupatilom i balkonom ili francuskim balkonom, 1 trokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 1 četvorokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 2 četvorokrevetne sobe sa kupatilom. U sklopu etno kuće - konačišta se nalazi i fitnes sala koju besplatno mogu da koriste gosti.Svaka soba ima francuski krevet.

Provedite nezaboravan odmor!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...