Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salon NEBULAS M 9900rsd PAKET ZA MRŠAVLJENJE- Mezoterapija iglicama 5 tretmana (3 ubrizgavanje koktela i 2 anticelulit masaže) regije po izboru (noge,stomak ili gluteus)!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Svima nam je dobro poznat recept za skidanje par kilograma viška – pravilna ishrana i redovni treninzi. Međutim, čak i kada se rešite tih par kilograma viška, neretko se dešava da koža ostane opuštena sa više ili manje celulita. Danas vam nudimo paket za mršavljenje koji poboljšava tonus kože i rekonstruiše telo.

Ponuda podrazumeva 5 tretmana mezoterapije iglicama (3 ubrizgavanje koktela i 2 anticelulit masaže) regije po izboru (noge,stomak ili gluteus)!

Mezoterapija podrazumeva podkožno ubrizgavanje tankim iglicama, manje doze koktela sastavljenih od prirodnih ekstrakata, homeopatskih agenasa, lekova i vitamina, na problematičnim delovima tela. Kokteli se aplikuju u sloj kože dubine 1 do 6 mm, a efekti se postižu farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom mikro iglama. Igle su male i tanke tako da nema bola.

Pored toga dobijate i anticelulit masažu koja se vrši jačim pokretima, pa se na taj način peglaju naslage i poboljšava izgled kože. Celulit, kao neprijatelj broj jedan svake žene, se može eliminisati. Moderni tretmani protiv ove opake, iako bezazlene bolesti ćelija su izuzetno efikasni i mogu vas dovesti do željenih rezultata.

Drage naše ne čekajte više, preuzmite BLIC kupon i budite zadovljne sobom uvek i u svakoj prilici!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu regiju

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata paket za mršavljenje - Mezoterapija iglicama 5 tretmana (3 ubrizgavanje koktela i dve anticelulit masaže) regije po izboru (noge,stomak ili gluteus)

Sa priloženim kuponom iznos od 9900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 25.10.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 060/1417 333 ili 064/2955 840

- Radno vreme: ponedeljak-petak od 09h do 17h

- Adresa: Ugrinovačka 148, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Nebulas M
Ugrinovačka 148
Beograd
Phone: 060/1417333

Salon lepote Nebulas M se nalazi na adresi Ugrinovačka 148, Zemun. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantuje kvalitet usluge jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu salona nudimo manikir, pedikir, izlivanje, nadogradnju, ojačavanje noktiju, depilaciju celog tela...

Pružamo usluge uvećanja usana i uklanjanje bora filerima hijalurona.  Koristimo najkvalitetnije filere na tržištu: Juviderm, Revansse, Luminera, Prinesse. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Za dame koje muku muče sa viškom kilograma nudimo tretman Mezoterapije iglicama u kombinaciji sa anticelulit masažom koji daje izvanredne rezultate. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Svratite kod nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona, u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje tretmane. Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.

Posetite nas i uverite se u našu profesionalnost!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...